![]() |
Re: MISS 4TuningDAYS 2009
Fara supararea dar daca tot s`a constat frauda de ce "nu se ia in considerare etc etc." si nu o descalifica cineva direct...nu asa ar fi logic?
|
Eu am votat 6 miss. Imi pare bine (pe moment) ca numarul de 600+ votanti a favorizat departajarea concurentelor in sensul ca, cel putin in unele cazuri, voturile amicilor (care ieri contau, 20+ fiind maximul de votuti per miss) incep sa nu mai conteze asa mult in conditiile unor peakuri de 80+. Cu siguranta voturile cunoscutilor au o pondere a lor (deloc nesemnificativa) insa poate de data asta iese mai ok poolul.
|
chivu loredana :)
|
N`ar trebui sa fie luate in considerare voturile celor cu 0 posturi.. e un concurs de frumusete, nu unul de popularitate... sau cine are cei mai multi prieteni...
am zis si eu.. nu dati cu parul. Votat Sandu Elena Claudia |
Quote:
|
Pe Pana Cristina o cunoaste cineva ?
|
Apostu Elena, Marin Oana, Popa Denisa si Voicu Oana Sony...
Nu neaparat cele mai sexy dar cele mai simpatice :lol: |
sunt multe fete, unele mai frumoase ca altele. dar dupa parearea mea unele sunt dezavantajate de poze. asa ca o sa avem castigatoare pe cea care a prins cel mai bine la foto. Succes fetelor
|
Iar se organizeaza TREABA urat... sub forma asta trebuie dat miss popularitate! Missul trebuie facut cu ajutorul unui juriu: se ia un fotograf, se ia o dsoara model un dsor model, eventual un nene patron de firma modele si se dau note ..se face medie si gata!
|
Sa ne anunte si pe noi moderatorul aici in topic cand vor fi anulate voturile alea clonate, sa vedem diferenta.
|
Quote:
|
ai votu meu Moraru Lavinia
|
vot Rece Maria super simpatica ;)
|
Calafeteanu Laura