![]() |
re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea
Frumusica , frumusica , are ceva atragator masinuta ta ... Dar te rog si eu ceva , nu vreau sa te superi dar pune-i un set de capace la roti. O sa vezi ce mult face ! Ii da un look aparte , mai ales ca si culoarea te avantajeaza. Imi place , e cool !
|
A primit capace + un "element" surpriza care schimba mult aspectul. Sper ca week`endul asta sa fac ceva poze. :D
|
Sincer , vreau s-o vad ! Orice masina arata intreaga cand are rotile frumoase. Astept pozele !:D
|
17 Attachment(s)
Dupa cum am promis pozeeeee:
|
Niste jante si cam aia e:) totusi...la spoileru' fata ar mai trebui putin lucrat...nu se ''pupa'' bine cu fata masinii...in rest e OK;)
Cu ce ai umplut spatiu dintre caroserie si praguri? |
Am folosit kit de fibra pentru a uni pragurile cu aripile. :D
|
mie imi pare ca pragurile sunt prea mici si spoilerul fata cam mare...dar vopseaua a iesit bine
|
Stiu, spoilerelor pe care le`am luat li se potriveau praguri implietite, cel putin modelul acela mi`l doream dar deoarece nu am gasit am ramas la cele simple. Asa va ramane...
|
Prea inalta pentru barile alea.
Ar fi bine sa o lasi mai jos o sa dea mai bine mai ales ca ai bari joase. |
Nu stiu cum or fii drumurile prin orasele voastre sau "cum" folositi voi masinile voastre dar eu zilele astea mi`am dat seama ca "low rider`ul" nu este pentru mine, pentru orasul meu, pentru drumurile pe care la parcurg eu.
Ieri bara spate imi freca pe asfalt cand veneam de la "cumparaturi", erau ceva mai multe + 3 persoane, tare mi`a fost frica sa nu raman fara bara! :shock: Pe langa asta nu mai spun ca saptamana trecuta am agatat bara spate la scoala si am crapat`o putin.:sad: Deci categoric NU o sa o las jos, cel putin cu spoilerele astea! |
Atunci macar jante sai ii pui o sa arate mai bine.
Cauciucuri cu talon mic. Din spate la spalatorie seamna a CRO cand era pe vremuri rosie:). |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Nu ma intereseaza parerile de genul "sunt proaste jantele, in locul tau as pune altceva...", pur si simplu este decizia mea. Bafta tuturor! |
Ti-am mai zis de modelu ala de jante.
Mie personal imi plac si ar da bine pe buburuza. Lasa Bogdane usor iti revi si tu si mai incolo si jante;). |
Coerct...merci ca esti de acord cu mine! ;)
|
jantele astea le am si eu si chiar dau bine pe masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning