![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
Quote:
|
Quote:
|
in poza pare mai mult a rosu...stiu masina...da eram sigur ca de aia intreaba....
|
Va multumesc ca nu ati creat probleme pentru ca aveam deja prea multe .
Multumesc 4Tuning , NSL in special lui FLORIN ,Bar Society,Black Widow & (S4C pentru ajutoru acordat) . Am incercat sa va ofer cat sa putut de mult sper ca va placut . FullSpeed Racing o sa incerce sa organizeze cat mai multe evenimente de acest gen . Urmatorul eveniment 402 Metri strada stadionului langa terenu de fotbal Nicolae Dobrin , in 2 luni ceva de genu. Cu Respect. |
si ultimul video(demonstratii libere)..ceva mai clar :D
|
4 Attachment(s)
filmulete
|
bvo baieti a iesit marfa.....
|
filme cu HAI si KNS ? a filmat cineva cand erau pe masina ? 8)
|
Am fost si eu astazi pe acolo,am ramas putin impresionat,atmosfera frumoasa,masinii frumoase.....Concluzia:FRUMOS.
Felicitari organizatorilor! |
Felicitari castigatorilor!
|
16 Attachment(s)
8):arrow:;)
|
frumos ..felicitari..pentru ceva local a fost foarte reusit .. probabil o sa vina uni carcotasi sa zica.."vai nu a fost nimica :) "ii invit sa mai viziteze alte expoziti sa aiba si ei un orizont de comparatie ..
pentru ceva local a fost ok..adica pentru cei din pitesti care au iesit la o plimbare si au vazut si o masina mai frumoasa a fost ok ..mai ales ca nu au fost taxe de intrare ..usor usor o sa fie din ce in ce mai bine |
Quote:
misto oricum... |
Pikolo ai un obraz foarte mare cred ca nimeni nar fi facut ce ai facut tu sa ai zile nedormite pentru o expozitie Dar ati organizat foarte foarte bine am ramas uimit sincer e singuru eveniment din Pitesti care a fost organizat fara inghesuiala fara parcari blocate,fara enevnimente nedorite .Adeabea astept la stadion bafta in continuare un id de mess daca ai putea sa imi dai si mie as fi recunoscator .
|
mha da de golfu ala 4 AG-10-DSS nu zice nimeni nimika ??
adica mie mi sa parut ca era frumos :-):-) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning