![]() |
Re: Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii
va dati seama daca nu le primeau gratis...daca loganurile au fost 80 de mii dar astea depaseau cu usurinta suta=))
|
iesiti-ar pomi pe capota...cap de strut ce esti!!tie si la toata `` polUtia ` asta de 20 de bani RON :D ....masina frumoasa :D ...
|
Domnu Militian Cap de creta,usor cu extazu sa nu va udati ca dupa aceea nu mai sunteti bun de nimic.
|
Re: Kitsch sticking
6 Attachment(s)
nu stiu daca intra aici dar oricum sunt misto masinile==>>
din categoria mare e gradina lui Dumnezeu si multi au sarit gardu cu poarta deschisa prezinta: |
Bila de grasime zambitoare...offf...pacat, mi e mila de scaunele masinii, vor suporta "posterioarele" organelor foarte slabute.
Pacat de masina. Si acum serios, pentru mine care circul pe autostrada...cu ce ma ajuta noua lor jucarie pe care o vor calari? Dar cu ce ne e de folos politia rutiera in general?:rolleyes2 |
mai mortal garcica din prima poza are o fata super chiar ca de garcea si daca va uitati atent masina estte condusa de o fata in poze !!!!hi hi garcea ai nstri inca nu sunt in stare sa conduca asa ceva!!!
|
Quote:
|
numai copii au ajuns pe forumu asta, va contraziceti ca chiorii...
sf-urile din pozele postate de voi cu masini de politie din alte tari sunt exclusiv pt transport organe, cel putin carabinierii cu gallardo asta fac, strict, nu urmariri sau ce visati voi din 2 fast 2 furious... si cupra ala e un pas inainte, nu mai ziceti ca cine o conduce, ca sunt prosti ca sunt facuti gramada....vedeti ca politistu din poze e comisar sef(a se vedea 3 stelute pe umeri), comisar sef ajungi cu cel putin facultatea de drept terminata si multi ani de politie inainte asa ca vorbiti numai sa faceti posturi aiurea... p.s: taranii de care vorbiti din trafic, pun pariu pe orice ca sunt prezenti aici printre noi pe forum dar se dau rotunzi... |
Quote:
O intrebare: daca intri pe forum si iei un topic pe care sa postezi... citesti si ce s-a scris??? Alooo... "capii de creta" au primit masina gratis timp de 6 luni! Ca teste! Cititi dracului topicurile de la cap la coada inainte sa postati tampenii. |
stai linistit mustang ca pe la inceput si eu le-am explicat de nenumarate ori dar vad ca nu au treaba cupii astia cu lumea. cred ca placerea lor e sa comenteze ceva care oricum nu au habar
|
Treaba lor... ei se fac de ras... eu mai subliniez ca poate mai exista si niste oameni cu juma' de cap pe umeri care mai si citesc.
Da' cred ca ne batem tastaturile degeaba. :lol: |
:D pai cred ca ai dreptate.. :D
|
Am vazut masina de 2 ori pe autostrada.. nu prea stiu politistii sa mearga cu ea
|
Si spui asta pentru ca ...?
|
Pentru ca ii in "trend" sa spui ca nu stiu aia sa conduca:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning