![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Quote:
|
Eu ca si colegu meu doru, avem o curiozitate
1. Honda Civic Type R cu motor de 1598cmc si 185 cp Aspirat se da cu un Smart turbo sau Logan 1.4 sau Honda 1.4 2. Daihatsu Mira 698cmc Turbo 4x4 74cp se da cu Audi RS6 5000cmc 580cp 4x4 3. Ford Focus ST 2522cmc Turbo se da cu BMW M3, M5, M6 Dodge Viper SRT10 8400cmc 600+cp Raspundeti-mi voi la intrebarile astea va rog. Ca eu sunt tare curios cum se poate o masina de 74 de cai sa se dea cu una care are de 8 ori macar caii ei?? |
Quote:
|
Quote:
|
Si pe langa toate acestea, pana sa ajungem noi ca in afara(incepand cu starea pistei si pana la premii) de ce sa fim cu motu pe sus si sa incurajam ilegalele.
Mie unul nu-mi convine sa dau 100 ron pe inscriere + bani de benzina, ca sa aflu niste timpi si asta din cauza ca nu-s FIU sa am bani de Masini(avion) cu N cai putere sau bani de tuning prin anglia sau chiar america, de 20-30000 de $. Si toate astea ptr ce? Ptr o sacosa de produse ptr masina, polish si altea alea. Sa fim seriosi totusi. Mie ca organizator mi-ar conveni mai degraba 200+ de masini care sa se inscrie decat 50 care-s puternice si proprietarii isi permit tuning si alte alea de multi bani. |
Si in afara unde se fac curse cu grupe din astea, mai ai niste conditii un DYNO, o zi de calificari, o pista sticky si asfalt de zici ca e abia turnat, totusi sa fim seriosi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Super tare!!!
Ne-am aliniat si noi grupele asa cu trebuie....cu toate ca am de infruntat muuuulte diesele cu mult potential,nu ma dau batut chiar daca stiu ca am in dreapta mea un 3.0 sau chiar un 4.0tdi ....asta e....pot sa pierd din prima runda,dar tot vin....VW Mk2 1.9 td-75cp grupa S6!!! |
Quote:
|
Quote:
Ce te face sa crezi ca premiile sunt compuse din sacose cu produse pt masina?......poate nu sunt premii........sau poate sunt in bani..........sau in borcane de muraturi.....sau goblenuri.....Sfatul meu prietenesc este .....cine vrea sa participe este binevenit.....cine nu....asta e........cine are de comentat aiurea .....sa se abtina. |
am si eu o intrebare tampita.... de ce daca in viata de zi cu zi ford focus st este concurent direct cu vw golf GTI in grupele acestea nu ar fi? tin sa precizez ca focus ST are 2521cmc turbo... sau se face vreo exceptie ceva? si asta in conditiile in care un soft la focus st ridica puterea la 275cp iar la golf gti la 310cp? Chiar astept un raspuns la intrebarea asta pt ca de-asta depinde prezenta mea
|
Curse de genul grupe LR au fost de cand lumea si pamantul , si vor tot fi , in schimb cursa cu asa grupe ca la Tulcea mai rar , asa ca pt cei 2 nemultumiti aveti timp sa va dati la alte curse la grupele vechi ca sunt mai des organiazte , nu va obliga nimeni sa participati aici , cred ca mikafly v-a explicat cel mai bine situatia.
Va salut |
felicitari organizatorilor ptr sistemul de grupe ales
usor usor toti vor adopta acest sistem de grupare a masinilor care va duce la dezvoltarea foarte rapida a fenomenul 402 m pe la noi in sfarsit ne vom bate cu timpul vom vedea din ce in ce mai putine masini de mers la shopping si "jante cromate" la start :) |
All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2025 4Tuning