![]() |
Re: E36 - 320 coupe
Quote:
Multumesc pentru sfaturi |
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru apreciere.Ai PM |
azi a primit un set de discuri + placute pe fata...acum franeaza si ea mai bine:P
|
ce discuri ai pus? :) si eu tre sa le schimb cred ca-mi tremura volanul dar nush din ce cauza...credeam k e de l;a bucsile de la bascula dar am fost la un mecanic si mi a zis ca sunt discurile :-??
|
Quote:
|
oo, fratele meu scuze de off topic, dar te rog spunemi ca nu stiu de la ce imi tremura si mie volanul , de exemplu cand i dau 100-160 , si franez , imi tremura volanul, sa fie cumva de la discurile fata ??? ca franele le am noi si pe fata si pe spate(doar ca pe spate am tambur)daca asa era si la tine , si cand ai schimbat discurile, zimi te rog de care ai luat ca vreau si eu, inca odata scuze de off topic:X ai o masina ff frumoasa ,bafta in continuare la modificari .
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
am niste jante care s-ar potrivi de minune cu pisica ta...
bbs pe 17 cu 8j pe fata si 9j pe spate,din 2 bucati,cu suruburi,reconditionate de curand... pretul este de 600 euro le dau si la schimb, dar imi trebuie diferenta de 300 euro...ca vreau sa-mi iau suspensie,altfel nu le-as fi dat! |
[QUOTE=SB 01 U L I;3452472]oo, fratele meu scuze de off topic, dar te rog spunemi ca nu stiu de la ce imi tremura si mie volanul , de exemplu cand i dau 100-160 , si franez , imi tremura volanul, sa fie cumva de la discurile fata ??? ca franele le am noi si pe fata si pe spate(doar ca pe spate am tambur)daca asa era si la tine , si cand ai schimbat discurile, zimi te rog de care ai luat ca vreau si eu, inca odata scuze de off topic:X ai o masina ff frumoasa ,bafta in continuare la modificari .[/QUO
frane noi?adica discuri+placute saud ecat placute? daca ai si placutele si discurile noi cauza nu cred ca este la sistemul de franare...poate fi din vreo articulatie a masini nu stiu sigur ce sa iti spun...... |
directia masinii o ai buna?articulatiile?bucsi,pivoti,bielete...bla bla bla?
|
cat despre jante lasa-mi un pm cu nr tau de tel sa te sun sa vb mai multe detalii:|
|
Frumoas motanul.
Bafta incontinuare cu proiectul pe care ti l'ai propus :) Numai bine ! |
frumos, asa arata o masaina ingrijita...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning