![]() |
Al3xius io sunt cam de acord cu tot ce zici tu dar....hai sa trecem peste asta si sa nu ne mai \"certam\"atata......... :?
In loc sa fim shi noi mai unitzi deoarece \"suntem o mana de oameni\" :) din Craiova..noi...................................... ................................................ :? |
Pai cu cine sa fiu ma unit cand vine si-mi da in cap cu basini de genu: \"si cine comenteaza ? astia de vin pentru prima data la liniutze .... \"
Ai vazut ca eu am initiat si topicul cu intalnirea care se va tine dupa bac .... eu am zis tot timpu sa fim uniti ca si-asa suntem o mana de oameni vorba ta ....dar daca nu ai cu cine ca deh domne noi suntem mari raceri mai bine-ti bagi P|_|LA-n ea de uniune .... Atat am avut de zis ... :x |
:lol:
You have to fight, for your right to partyyyyyyy :D Ce dracu' ma, pe astea ne certam noi, a? Carmen: ce *** ai ? Ai pus topic, big deal. Parca dupa topicu' tau a venit militia la Daewoo, Isalnita, Aeroport, etc. Hai ma sa fim seriosi, ca nu dupa un *** de topic vin ei. Nu stau ei sa intre pe mIRC, ca sa afle cand si unde se fac curse. Sunt turnatori... multi turnatori. Al3xius: stapaneste-ti adrenalina tinere, ca maine pleci la nevasta si daca ajungi extenuat, am belit-o (sa-mi scuzati expresia :lol:). AvataR: tu... nu zic nimic de tine, ca-s la tine-n casa si poate-mi iau vreun topor in cap :) Va pupa tata si... \"make love (sex?!), not war !!!\" |
nu am vrut sa ma bag in treaba asta da'... cumn **** mea potzi sa auntzi pe un canal irc pe topic ca se fac curse.. nushtiu cum e la voi... da' la noi incercam sa facem cumva sa nu afle chiar totzi fraerii... oreicum deja vad cum apar copii de 12-13 ani calare pe pegasuri shi se plimba de la o mashina la alta shi.. woaaaaaaaaa asta are 220 la bord...
voi shtitzi mai bine cum e acolo... yo v-am zis doar parerea mea... |
lol Gabi :lol: :lol: :lol:
|
1 Vin la liniute si VTM inainte de a`si lua Kosu` Seatu`-nu mai stiu cat timp e de atunci.
2 Nu ma mira ca va certati daca intelegeti AIUREA!Eu am vazut comentarii pe forum de la persoane care recunosteau ca au venit pt 1 data sau ca nu cunosteau pe nimeni acolo.Problema ta daca te`ai simtit Al3xius-nu era vb de tine!Nu ca vreau sa ma laud,dar cunosc mult mai multi decat iti inkipui tu...Si nici nu m`am dus la univ sa ma bag in seama cu LKV&KAD.Nu ma bagati pe mine in disputele voastre de toata jena doar pt ca ii cunosc. 3 Gabi tu ce`ai?!Exact aia am spus si eu!NU are garda cum sa afle de la mine de pe canal din moment ce acolo intra 30 oameni care se cunosc! |
ok daca nu era vb de mine imi cer scuze :oops:
|
Carmen: am un purice in ureche :)
PS: FARA ILEGALE PANA MARTI!!! |
Fara ilegale !! :P :P pana marti da` nu acum ...martea viitoare sa le vad si yo :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
|
Carmen cine crez ca se mai duce la liniutze sambata si duminica????..sau lunea???? Io zic ca nu mai vine nimeni in aceste zile la liniutze......... :? :? :? :? :? :? :?
|
Se apropieeeeeeeeeeeee :twisted:
|
:twisted: :twisted: :twisted: :P :P :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
PPS: Cioara rulles! |
Gabi merci mult pt. informatzie.........tu vii?
|
Am dat Edit la mesaj cand tu scriai :)
Coiotu': NORMAL CA VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning