![]() |
Re: Râşnov 2009 FRAS
salutare baietii ma ajutati si pe mine. cum pot sa dau de baiatul cu dacia nova de la vtm rasnov va rog
|
de dacia nova alba cu verde cu nr de conc 00 care a fost deschizator? da pm daca ai nevoie de mail ceva de-al lui!
|
da despre nova alba este vorba vreau un id de mess super spectacool va tin pumnii tot asa
|
vezi ca ai pm!
|
A fost super spectacol ce facea tipul cu cu nova 00...avand in vedere ca se dadea si cu gume de strada;)...duminica la 2-a mansa de concurs n-au mai vrut sa-l lase sa urce organizatorii...chipurile mergea prea la limita:rolleyes2
|
el a zis in felu' urmator: decat sa ma stie toti ca fiind ala cu nova care mergea incet mai bine ala cu nova care mergea de-a latu'!
are dreptate fiind cu mult mai slaba decat oricare alta inscrisa! felicitari lui ca a reusit 3 zile 3 concursuri, vineri si duminica VTM si sanbata SLALOM PARALEL! este de apreciat geo! |
Salut, eu sunt Geo, baiatul cu Nova :) Ma bucur sa aud ca v-au placut derapajele... autOcty a descris perfect situatia, intr-adevar doar pentru spectacol puteam merge la VTM...
Duminica, am facut o urcare "la timp", curata, fara derapaje. La coborare, m-am gandit iar la spectatori, ca i-am privat de niste derapaje, si le-am facut in coborare, dar s-au atacat arbitrii de pe margine. Aveau dreptate, ce sa zic, este mai periculos la vale daca o scapi, iar spectatorii nu se protejeaza ca in timpul mansei de concurs, stau foarte aproape de drum. Insa dupa un avertisment am putut continua fara probleme. A fost foarte obositor, am stat cu fundu' in masina de curse non-stop, ca n-am avut bani de platforma... am facut Brasov - Sibiu si Sibiu - Brasov dupa ziua de concurs, am mutat in beci si scos anvelopele de macadam si cele de asfalt de nu stiu cate ori, dar per total m-am simtit extraordinar... Aici aveti toate pozele de la slalom paralel si de la etapa de VTM : http://picasaweb.google.com/gbelecciu Aici aveti filmele, grupate pe etape : https://www.youtube.com/profile?user=...view=playlists Si alte urcari la spectacol : https://www.youtube.com/watch?v=LNuDqkZxyQY https://www.youtube.com/watch?v=ja-q0ld__jA Vizionare placuta ! |
fffffffffff frumos sa te ajute dumnezeu si multe realizari traiasca dacia :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Bafta in continuare si cat mai multe aparatii in lumea curselor. |
Da, si acum cu Nova, vin cum veneam cu 5-ul Turbo. Adica pe roti, fara platforma, fara asistenta tehnica. Si e greu sa faci ceva in conditiile astea. Adica am lovit masina, gata bucuria, cu ce ma intorc acasa :) ?
Iar la etapa asta am fost masina de deschidere. Masinile de deschidere nu sunt cronometrate (ma rog, iti vezi timpul dar doar informativ) si nu puncteaza in niciun clasament. Pur si simplu eu nu apar pe nicaieri oficial in aceasta etapa. Si atunci, cum stie lumea ca am batut un Logan ? Si alta chestie, foarte importanta... masina asta am luat-o sa invat sa merg pe macadam, si am doar suspensia de macadam. Vino tu la coasta cu suspensia de macadam si daca bati Loganele, esti tare. Si nu e vorba de orgoliu, decat poate in masura ca ma bucur ca am reusit sa particip, ca a fost bine, ca s-a terminat bine... cred ca "orgoliul" asta il are oricare... |
Cunosc sentimentul masinii "pe rotile ei " la fiecare cursa...din pacate cunosc si gustul amar al intoarcerii de la cursa a masinii pe platforma din cauza rasturnarii...deci stiu cum e. Stiu ce inseamna sa fii forlighter...stiu ca ajuta la "calibrarea" celulelor....de aici si concluzia mea ca puteai sa stii ceva timpi. Au fost cazuri si de batut logane.....vezi coasta de la Ranca unde Necula "cel mic" a batut logan cu nova de scoala a lui Stefan Vasile avand numai doua trepte de viteza, vezi Cristian Ciobotea la c-lung si Rasnov unde cu fosta masina a lui daurette a reusit performanta asta ....deci se poate :)
Ps: ai facut alegerea buna pentru invatat pe macadam....desi nu pare....nova "sta" f bine. Ps2: vezi ca pe 30-31 la Pitesti e rallycross....desi nu prea e indicat sa vii ca "zgarii" masina si e pacat de ea. |
Nici macar platforma n-am :( ... asa ca-i de rau daca o impachetez...
Altfel, la macadam e foarte fain, intr-adevar ai ce invata. Si Nova este docila, e buna pentru invatat. N-o sa particip decat la slalom paralel, la rallycross nu vin exact pe considerentul ca n-am bani de reparat caroseria... |
ma bobby...ca esti tu mai nebun sau mai putin intreg la cap ;) nu inseamna ca asa e si geo... geo si-a propus ceva si asta a facut...spectacol la vtm si la slalom sa nu o loveasca si sa invete...eu consider ca a reusit sa isi atinga obiectivele si cred ca este multumit, sau eu as fi fost in locul lui... +ca lipsa de bani se simte pana si la ritm...cat de tare tragi!
|
http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...dorit..._.html
Chiar ma bucur ca am reusit ce mi-am propus... |
Quote:
Te felicit draga domnule moderator :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning