![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Vlad ne vedem pt o estimare dupa cum ti-am promis ;)
|
Tavi poate imi aduci intermediarele azi... cat mai repede.
|
salut pt o kia cee'd care are teava de esapament ascunsa sub bara .....sa o scurtezi si sa o bifurci (cu un Y) din teava inox sa iasa dubla(o teava pe o parte iar alta in cealalta parte) cat ma costa?multumesc
|
ESTIMARILE SUNT GRATUITE!!! nu putem face preturile din burta ,fiecare masina difera in felul ei. Daca sunteti din BUCURESTI sau aveti drum prin zona, va asteptam pe la noi,cu un telefon inainte pt programare, ne gasiti si seara la garaj pana la ora 23 deci nueste un deranj:!:
|
nu era vorba ca este gratuita estimare.....ci atunci cand vin.....direct ne apucam de treaba.....banuiesc ca nu te-ai apucat de lucrul astaa de azi de ieri pt ca ies bine.....si ai avea idee cat ar costa de facut tampenia asta.....in fine.....ma dau batut....
|
Quote:
Numai bine si bafta |
pai nu vreau sa schimb toba de esapament........ci doar capatul ei sa se bifurce in 2 si sa iasa o teava pe o parte....si una pe o parte.....atat :rolleyes2
|
Quote:
Seara placuta |
Eu am un renault kangoo 1.9d, nu ma intereseaza performante sau galagie ci doar vreau sa montez o toba sport pentru design. Cat ma costa sa o montez.
|
Maine dimineata as putea veni pana la garaj la voi, as vrea sa va uitatati daca pot renunta la toba finala si sa pun doar un tips???? Sau dau un telefon de dimineata sa stabilim cand va gasesc?
|
Strada Mos Adam e una plina de gropi??? Daca da la ce numar va gasesc??
|
Perfect, ne auzim maine, o seara buna...
|
sal cit imi iei sa imi scoti catalizatorul la un golf 4 1.8 turbo, cu materialul tau, precizez ca pina in catalizator am diametru 57 si dupa catalizator 63, da-mi un pret bun si maine sunt la tine
|
Salutare un traseu pentru un golf 3 cap coada cu tot cu finala la ce pret ajunge?astept un pm ms frumos multa bafta baieti.
|
salutare,
coturi inox vindeti si separat? m-ar interesa pret pt. coturi de 90 grade cu diametru de 76mm. mersi. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning