![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
|
ma frend facem o liniuta? :D chiar sunt curios cum stau cu un 316. 318 stiu ca ma face destul de usor. in mod normal ca raport putere/greutate ar trebui sa stam destul de apropiat, dar tractiunea spate face totul :D
|
Quote:
|
Uuuu...scary...s-a speriat si rogan :)))))))))))))
|
facem facem cu totii... d care sa fie? columbian shit ori venezuelan shit? :)) :lol::D lasa-l cristi ca omu are impresia ca dak isi pune bujiile, o sa-i faca si presiune mai mare in turbo :lol::lol::dribble::dribble::dribble::rockon::rock on: xcum costin, sper sa ne dam cand o sa-mi traga si mie masina :D dak tot esti sigur asa de masinutza ta :-P ridetheriddle, si cu tine cand vrei :D doar sa nu fie cand sunt plecat la bz :-P
|
Quote:
|
3.0 200+ multe animale :)))))) lupiii baaaa...:))))....treaba grava frate :))
|
Ne dam cand vrei tu, sti prea bine ce ghicitoare e :)
@ cristi 200 si vreo 87 de oratanii , pe acolo pe undeva |
ce prost sunt:woowoo::headache: cum de nu m-am prins ca era vb de motorul de m3, 3.0 si de ai sai 286 cp ??? :?::?::?::rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol: dah man, fiecare cu treburile lui, dar chiar e treaba grava cu motoru ala :D :shock::shock::shock:8) atunci costin nu ma mai dau cu tine :D
|
pai eu vreau cu 1.6 mai normal, ca si asa eu am doar 90 de ponei de vw, pe langa aia 100 de armasari de bmw ai mei sunt cam scapati pe ei :))
|
Quote:
|
Quote:
uichendu asta cand o sa fie ceva mai liber bucurestiul poate facem una mica de proba. |
Quote:
|
ce-ati facut aici, dupa ce m-am culcat eu ati facut thread de provocari :D :?::?::?::rolleyes2:rolleyes2:lol::lol:8) lasa ca va spun eu, asta dak nu ma bagati si pe mine in seama :)):lol:
|
facem o cursa in trei, sa nu ne dam de doua ori :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning