Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova GT (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/118155-dacia-nova-gt.html)

conty one 25-08-09 15:28

Re: dacia nova ...conty one!!!!

14 Attachment(s)
poze cu ce am mai biblit la masina acum 2 sapt...am "vopsit" si discurile fata(defapt e diluant si foarte putina vopsea neagra)..plictiseala dauneaza..:D:Dajung si la tara zilele aste si am sa pun niste poze cu problemele gasite la masina..numai bn

b08ygs 25-08-09 15:33

ai dat cu vopsea pe discuri? sau mi-se pare mie???

conty one 25-08-09 15:37

diluant cu foarte putina vopsea..dar s-a curatat

Ingerasul99 25-08-09 18:01

Iti sugerez sa iti iei niste clapete pt usi , si sa faci ceva cu interiorul ala unde ai dat cu gri! Frumos tia iesit cu jantele si etrieri . Spor la treaba!

andi_cimpean 25-08-09 19:04

asta a fost mortala....

cum sa vopsesti teava de esapament pe interior cu rosu? :lol:...

b08ygs 25-08-09 20:46

mai bine folosesti ziare, scoci de hartie, o carpa ceva , orice sa acoperi anumite piese, nu dai pe masina asa alandala cu vopsea, sa mor de fiecare data cand ma uit pe topicul tau ai mai vopsit ceva si tot timpul faci mizerie pe langa pisa respectiva

incearca pe viitor sa fi mai ordonat

Relu_GTT 25-08-09 21:09

Discurile oricum o sa stearga cand o sa inceapa sa umble putin cu ea

conty one 08-09-09 14:33

probleme cu motorul: i-am bagat bujii noi si dupa aprox. 20 de km imi afuma rau bujiile.. sa fie probabil din chiuloasa sau sa fie din garnitura?.si nu ma sta la relantiu deloc numai dc trag soclul! sa fie din gauza jiglerului? sau pompa de benzina? dc nu trag soclul se opreste!!

dog99 08-09-09 14:44

ai bibilito nu gluma.cam intunecat compartimentul motor:)

conty one 11-09-09 15:46

intunecat rau!!am gresit-o cu vopseaua si nu mai vopsesc nimic eu!! deocamdata caut o chiuloasa cat de cat buna si un carb bun ca asta papa foarte mult,nu sta la relantiu..nu stiu sa-l reglez , , habar n-am ce sa-i mai fac,motorul de r19 deocmdata se amana pt nu iese totul cum planuiesti..masina asta are multe probleme de tablarie si i-am schimbat-o acum 2 ani..nu stiu ce sa ii mai fac...fac una se strica alta!!

B-61-KYS 11-09-09 17:14

de cand zici ca nu mai vopsesti.... :)) Fa-i toate necesare sa mearga tzais...apoi vezi ce-i mai faci ptr infrumusetare!!!

gabitza121 15-09-09 02:56

salut am urmarit si eu topicul tau adik m-am uitat la tot ce ai facut.
imi cer scuze sa zic asta insa crede-ma ca partea cu vopsitul te depaseste rau de tot,deci tu nu modifici masina asta tu iti bati joc de ea,o intrebare vopseaua data pe tamburi,ferodouri este termorezistenta cea ce nu cred.adik iara ai facut o tiganie pentru ca dupa ce incingi umpic franele vei vedea cu zboara vopseaua.legat de stopuri ce zici sa iti dau eu un sfat,sa dai sticlele jos sa te duci la un vopsitor sa il rogi sa le lacuiasca si in acel lac sa puna putina vopsea neagra,ma repet PUTINA nu cum am vazut ca ai facut tu.

prietene nu suntem nici unul de aicea mari tuneri gen ABT sau alte firme renumite dar daca vede cineva acea epava zice uitate si la taranul asta,deci fara suparare dar masina ta in clipa actuala este demna de postat in revista COX in rubrica aia de la sfarsit cu locul -3

o sa incep si eu sa imi prezint una din masini adik acea masina care vreau sa ii fac modificari si te-as ruga sa urmaresti umpic cum se face ceva cu gust si in limita posibilitatilor si in ordinea prioritatiilor si in functie de bani,ca am planuri foarte mari insa este un proiect de lunga durata deoarece bani nu cresc in pom

te rog eu daca nu te apuci sa faci ceva calumea la masinuta aia lasate de meseria asta sau de pasiunea asta

conty one 15-09-09 14:54

Cu vopseaua am gresti pt ca m-am grabit si nu am avut rabdarea sa fac cum trebuie,si din graba si alte motive prostesti am vrut sa afisez masina aici cu modificarile PE CARE AVEAM DE GAND SI INCA MAI AM."cu modificareile" aduse de mine,dar.. doar ceva facut in graba si prost.! tamburii si ferodourile sunt date cu vopsea normala nu termorezistenta, deocamdara planuri de viitor sunt dar necesita tablaria facuta de la zero toata(a nu stiu cata oara ma repet).Stiu ca la inceputul thread-ului ma "laudam ca fac si dreg si repar si modific"(DIN ENTUZIASM CA MASINA A REVENIT IAR PE MANA MEA) dar nimic nu iese cum planuiesti.Si cum spunea si baiatu mai sus ..BANII NU CRESC IN POM!!deocamdata incep sa repar greselile facute de mine.Punct!!!:!:

RIcKO 15-09-09 15:05

lasa frate ca pana la urma o dregi tuh ..capu' sus

5inci 15-09-09 16:06

pfff .Parerea mea e urmatoarea:am vazut ca mai ai o masina o skoda parca decat sa bagi bani in masina asta mai bine bagi in aia si o faci pe aia cu gust aranjata frumos,asta e doar parerea mea.Daca o lasai cat mai simpla mai ziceam sa aranjezi nova dar ai facuto prea de tot.Multa bafta daca continui sa o rearanjezi.

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning