![]() |
Re: E36 - Going wild..
Quote:
|
Quote:
Daca vor sa te faca, cheama un echipaj ARR si iti masoara nivelul decibelilor. |
ARR nu are treaba, eventual RAR. ARR are treaba cu licentele de transport si cu camioanele. RAR masoara nivelul e zgomot, daca ii prinzi in trafic
|
Quote:
Īntrebare , īn cāt timp trebuie să ajungă la 90 de grade:???: adică estimativ la un -7 ..sau mă rog nu stiu exact cāte grade erau , dar erau cu minus, şi cert e parcă a durat ceva să ajungă la 90, māine cronometrez , dar vreau să stiu cam din ce ar putea fi, termostat..:???::rolleyes2, La relantiu , nu in mers că parcă in mers creşte mai repede:lol: ..mă macină pe mine treaba asta :cry::lol: Aştept răspuns , thanks |
pai ajunge cam greu..auzi si la mine a durat ceva sa ajunga la 90grade..la relantiu..termostatul il ai dus atunci cand nu ajunge la 90 grade...sau nu sta acolo in mers ;) stai lin...;))
|
Quote:
.mă mai liniştişi, mersi :D |
Quote:
Nu ești singurul care s-a speriat.:oops::lol: Ce mai face felina?:-) |
Quote:
|
Quote:
|
imi poti spune shi mie daca se scoate greu shi cum se scoate ca as vrea sa il scot shi yo pe al meu sa imi bag un dvd....cand o sa fac rost de banii : ) ) )
|
1 Attachment(s)
......
|
as vrea sa il scot de acolo shi sa il pun in locul unde ar trebui sa vina radio cd-ul oare merge? :) shi jos sa bag un monitor dala dvd..sper sa mearga
|
Quote:
|
A murit de tot topicul asta .... Ce se mai aude de masina ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning