![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
E SUPERBA;), tudyy frate are o masina,care o SUPRAESTIMEAZA;) MASINA LUI ESTE UN BMW E46 328 CONSTRUIT DE NEMTI LA SUPERLATIV,DUPA MINTEA LUI,E DEPLASAT COPILUL,NU AI CE SA II FACI :)
frumoasa masina;) ai grija d ea in continuare:D |
eeeee no fi mergand ia tare dar bine arata.ami place.(am rezolvat si cu eleronu.sau cel putin l-am comandat.mersi)
|
Quote:
|
pretul de magazin e 35 E. si nu stiu in cat timp vine comanda. dar ma pot interesa daca vrei. eventual iti poate spune cristi (kox_24) ca el numai ce a comandat unul.
|
Quote:
|
spuneau cei de acolo ca in 3 decembrie pot sa ma duc dupa el.
|
nu trebuie modificat nimik. el vine impreuna cu o pasta de lipit, dar mie nu mi-a ajuns. am mai pus mastic nergu de lipit parbrize. dar foarte important sa degresezi bine si eventual dat cu un primer sa prinda bine masticu ala sa nu patesti ca si mine prima data, sa il pierzi. eu asa am facut. ;)
|
te dai cu tudyy?tu cu toate treptele,el decat cu 3 =)))))))))))))))))))))))?:))))
super frumoasa:D ia zi-mi cand imi trimiti si mie un HIFONICS;) POWER FROM THE GODS?:d |
nu man. daca aveam si eu bujii sport, era altceva. dar asa nu.:rolleyes2
stiker momentan nu am. dar cand fac promit sa te anunt ;) |
Quote:
ai umplut tot forumul cu tuddy asa si tudy dincolo la fel si pe mess eu inteleg ca ii pe langa,abereaza si etc...+ ca vorbeste fara sa stie si se ia de oameni dar este aberant si faza ta cu ungurii,ca unguri sus si jos;) deci sincer,nu are rost daca ai ceva de zis spune la respectivu si nu generaliza nu ma derenajeaza deloc dar imediat il depasesti pe el si nu ii frumos asta e,lasa-l in durerea lui adi scuze de off dar cam tare bate deja la ochi peste tot numai TUdy si unguri bafta |
Quote:
Nu vreau sa o iei in nume de rau, respect pasiunea ta pentru masini si ceea ce ai facut pana acum ... dar ultimele 'dume' sunt exagerate. Bafta si ... ' fortza '. |
bro ..SUPERBA masina ..SUPERBAAAAA! .... alte cuvinte sunt de prisos :) ;)
|
ce suspensie ai pe masina??vreau sa incerc doar cu arcuri KW....cunosti ceva oferte???
|
suspensia e TA-Tehnik, a fost accesibila ca pret si deocamdata sunt foarte multumit de ea. e reglabila pe inaltime si nu e extraordinar de rigida.
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...a-bmw-e46.html |
2 Attachment(s)
2 poze in ton cu anotimpul :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning