![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa-ti placa |
sincer eu zic ca merg acel model de pleoape bad boy.ul nu da bine pe modelul asta de masina si ca sa iasa bine ar trebui sa umbli si la aripi asa ca zic mai bine sa mergi pe pleoape;)
|
De mers merg bine, dar nu stiu daca merita vre-o 4 mil cu tot cu expedierea lor catre mine si cu tot cu vopsit/montaj
Dar mai vad eu ...daca mi s-o pune pata pe ele o voi face si pe asta :) |
1 Attachment(s)
ma eu unu cred ca nu prea dau asa de bine ca am vazut la majoritatetea pleoape ori din autocolant fibra ori plastic acum eu zic ca cel mai bine ar da un bad boy ar fii ceva cu adevarat unicat si in focsani nu am vazut nici un astra cu prelungire acum na e alegerea ta
ceva ca sa nu umbli si la aripi cum a spus sonny |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Problema este ca un badboy look de calitate adica sa se prelungeasca capota si aripa doar peste partea de sus a farului nu stiu unde se poate face in Focsani si ca sa il fac la Bucuresti dureaza ceva timp operatiunea, timp in care eu nu ma pot lipsi de masina.
Daca imi va garanta cineva pe lucrare ca o va face perfecta poate ma voi incumeta sa o fac altfel poate sa ramana si asa, chir nu imi displace in configuratia actuala. S-a uscat si lipiciul cu care a fost prinsa pleoapa de luneta. Daca o fi vreodata sa vreau s-o dau jos o sa trebuiasca s-o dau cu tot cu luneta, am lipit-o cu solutie de lipit parbrizele :D Pics: |
Quote:
dar pe langa ea alea negre sunt chedere? |
Da, si voi incerca sa le "maschez" cu folie autocolanta. Daca nu imi iese pasenta si nu imi place cum arata cu autocolant ramane asa cum e acum
|
Quote:
Maşina arată mult mai bine cum este acum... Nu prea vin bine G-urile cu capota peste faruri ! Este alegerea ta, eu mi-am dat doar cu părerea ! Baftă |
4 Attachment(s)
Azi am primit si noul filtru KN panel pe care l-am si montat
Impresii dupa ce mai fac ceva km, nu am mers pana acum decat 2-3km cu el montat. |
Sa-l folosesti sanatos multi km!:drunk:
stiker-ele K&N unde le lipesti? 8) |
Quote:
spor la facut km cat mai multi cu el :D |
sa.l folosesti cu placere, sa ne spui ce diferente observi dupa montarea lui;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
@o'neal cu tot cu kitul de curatare si transport 318 ron @ sonny ...in 10km pana acum facuti nu am simtit nimic. Cred ca am sa scot si rezonatorul, asa mi-a recomandat cineva. Maine il testez mai mult ca dau o fuga :twisted: la Costinesti. |
Quote:
ok am inteles...drum bun ai vazut ca s.au anuntat calduri si gata pleci la mare...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning