Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   SOUTH'S RACERS motorsport club (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/117052-souths-racers-motorsport-club.html)

askhy 07-09-09 12:13

Re: SOUTH'S RACERS motorsport club

Felicitari pentru forum, am intrat si eu , frumos pentru inceput, ati ales f.bine phbb, vas fi sugerat S.M.F. care este mai simplisor de folosit si e ceva mai prietenos, dar este foarte bun si acesta....
Un sfat, incercati sa faceti categoriile si subcategoriile, nu ia mai mult de 2ore, si faceti configurarile la butoane, sa va simtiti in largul vostru si sa postati in voie

dog99 07-09-09 15:07

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2617964)
Felicitari pentru forum, am intrat si eu , frumos pentru inceput, ati ales f.bine phbb, vas fi sugerat S.M.F. care este mai simplisor de folosit si e ceva mai prietenos, dar este foarte bun si acesta....
Un sfat, incercati sa faceti categoriile si subcategoriile, nu ia mai mult de 2ore, si faceti configurarile la butoane, sa va simtiti in largul vostru si sa postati in voie

multumesc foarte mult pt sugestie,usor usor le facem pe toate;)

askhy 10-09-09 18:44

fiindca tot venise vorba de forum :)), din cauza unor probleme la baza de date am schimbat tot, site, forum abs tot..... coincidenta, am folosit tot phpbb, iata rezultatul www.full-throttle.ro/forum/
Mentionez ca nu este gata nici macar 10%

dog99 10-09-09 20:26

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2628479)
fiindca tot venise vorba de forum :)), din cauza unor probleme la baza de date am schimbat tot, site, forum abs tot..... coincidenta, am folosit tot phpbb, iata rezultatul www.full-throttle.ro/forum/
Mentionez ca nu este gata nici macar 10%

frumos,a iesit belea,bafta

askhy 10-09-09 21:14

Asta nui nimic :D
Ce urmeaza o sa fie mai interesant :D

badmafia87 13-09-09 01:14

Mult succes baieti,ma bucur k vam cunoscut p toti si sper sa desfasuram incontinuare activitati placute si f frumoase, sa ducem clubul cat mai sus si sa avem multi aspiranti k si mn:P
bafta si mult respect la toata lumea
VIVA SR :peace: :workout:

gaboru4all 15-09-09 18:48

ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a fi acceptat in club????????????multumesc!!

dog99 16-09-09 08:57

Quote:

Originally Posted by gaboru4all (Post 2642364)
ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a fi acceptat in club????????????multumesc!!

vino ,vineri seara la ora 22:00 in parcarea din spatele hotelului royal,situat intre pasajul marasesti si udriste.

conditii ar fi seriozitatea in primul rand;),mai multe vb fata in fata dc ai placerea sa vi.

gaboru4all 16-09-09 09:27

o sa incerc sa ajung dar sa stiti k nu am cine stie ce masina...o dacia break din 2000:D:D:D

Sonny™ 26-09-09 18:01

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 2643739)
vino ,vineri seara la ora 22:00 in parcarea din spatele hotelului royal,situat intre pasajul marasesti si udriste.

conditii ar fi seriozitatea in primul rand;),mai multe vb fata in fata dc ai placerea sa vi.

felicitari baieti...poate felicitarile vin un pic cam tarziu dar imi plac masinile voastre felicitari pentru club si multa bafta in continuare;)

dog99 27-09-09 11:31

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2670892)
felicitari baieti...poate felicitarile vin un pic cam tarziu dar imi plac masinile voastre felicitari pentru club si multa bafta in continuare;)

multumim multumim

dog99 10-01-10 12:43

threadul asta al gasesc doar pe google,de ce nu si pe forumul 4tuning?

dog99 21-01-10 20:06

south's racers inplineste un an in luna februarie .
deja a trecut un an,nici nu imi vine a crede,vreau sa zic ca sunt foarte fericit ca fac parte din acesta familie cum ai zic eu,speram sa nu divortam si sa ajungem la mai multe petreceri aniversare.

ALEX_BZN 21-01-10 22:54

Va zic la multi ani de acu sa nu uit:)
Cat mai multe legale cu victorii,cupe,diplome si cel mai important fara incidente.

deniel 28-01-10 11:30

Abea astept aniversarea ...bautura , femei........La Multi ani SR:-P

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning