![]() |
Imi pare foarte rau si de faptul ca Iasiul nu a fost prezent. Sper ca data viitoare sa vina si ei.
|
da, au disparut toate pozele lui aleks, tocmai cand vroiam sa ma uit si eu peste ele :? forumul zice ca nu mai exista ?!
|
Fa o arhiva si pune-o aici, si o scoate fiecare.
|
14 Attachment(s)
incerc sa urc pozele din nou
|
sal
Vad ca a fost frumos si ma bucur ...pacat ca nu am fost si eu alaturi de voi. (NU aveam cum sa mai ajung in ziua aia cu toate ca mi-am dorit sa fiu alaturi de voi.)
|
Ne pare rau k Iasiul nu a putut ajunge ..... Poate o sa puteti ajunge la urmatoarea ... sau poate urmatoarea de anul asta o sa fie la Iasi :twisted:
|
Eu n-am putut ajunge dintr-un motiv f stupid.. dar asta e.. ma revansez data viitoare :evil:
|
Din partea mea a fost super tare serios !!! Ma gandeam la ceva plictisitor !!!! dar a fost inversul la acel plictisitor !!!! deci in final super tare !!! la libere eu m-am bagat asha la sto ca spre deosebire de bmw lui alecs eu nu am turat mai mult de 3000 !!! in fine !!!!
as vrea sa imi spuna si mie cineva s-a dat la ziar care a fost faza cu politia .... !!! |
hello ppl
1 Attachment(s)
salutare. vreau sa vorbesc cu *shefu`* vreau sa ma integrez si eu:) daca tot am fost si pozat:P (mashina , dar tot aia e)
|
Heparule ....carei faza cu Ziaru ...k nu stim ... si de Politie nu e nik ... cred k erau la un pahar de vorba acolo ... nu cred k venisera cu treburi .....Si Inzaghi ...poti veni la intalnirile saptamanale ...in acest moment se va face un sondaj pt a se stabili dak intalnirile se vor face tot Sambata , sau Duminica? Este topic facut aici !!
|
inzaghi ejti binevenit la noi in club! sa vii sapt asta pe la int (momentan nu stim cand, sambata sau duminica) si vb cu stefan. in leg cu politia: din cate am auzit eu ei ne ajteptau pe noi.
|
propunere
vroiam sa va anunt ca ar fii bine sa ne intalnim toti undeva online.. sa putem discuta direct... eu fac doar o propunere.. sa intram toti din club pe serverul de irc irc.sidenet.org (nu pe undernet ca sunt toti ratatii.) ma refer sa fim numai noi..ceea ce eu pot sa hostez.. pe canalul #CrazyDrivers . eu vroiam sa vb cu *cel de sus* si in leg cu chestia asta.. eu am mai fost chemat in club acu` 2 luni..sau ceva de genul..dar nu am rapspuns..de aia vroiam sa vb .. in leg cu integrarea. astept un raspuns in l;egatura cu propunerea mea.
aleks vreau sa vorbesc cu tine in legatura cu motorizarea ta.. ca la mine la seria 3 nu stiu exact ce sa`i fac.. vreau sa te sun sa imi zici exact ce si cum. astept un mail de la tine cu nr tau de felefon. thanks. |
Re: propunere
Quote:
|
CE ??? Am ajuns in ziare??? UNDE? CUM ? CAND ? :D
Hai ca ma uit acuma in presa suceveana, is curios :) Inzaghi, cred ca urmatoarea intalnire tot sambata de la 5:30 la Peco ODN va fi, urmand ca acolo sa stabilim cand vor avea loc urmatoarele intalniri. In ceea ce priveste mIRC-ul.. nush daca membrii clubului stau pe mIRC. Cel mai mult poate pe Yahoo Messenger ne gasesti, vezi ca am dat add la ID-ul tau. Ne vdm pe mess. |
Eh , nici chiar asa, nu suntem in nici un ziar ( :( :twisted: )
M-am uitat cam in toata presa, si nu scrie nicaieri nimic, asa ca stati linistiti, daca politia ne cauta, inca sunt sub acoperire :)) :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning