Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Derbi Paddock LC (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/116567-my-scoot-derbi-paddock-lc.html)

Felix_Arad 01-02-10 17:34

Re: [My Scoot] Derbi Paddock LC

Foarte fain e capacul, arata bine, sunt foarte curios cum o sa iasa. Apropo mai pui stopurile de sr? Bafta

razvan01 01-02-10 20:55

Mersi de apreciere. DA ii pun stopuri de SR imediat ce gasesc unele:(:(:(. Daca nu am stopurile nu pot nici sa ma apuc de carena de sub rezervor pentru ca pe ea vreau sa fac si prinderile pentru stop.

eMH 01-02-10 21:00

Daca gasesti de vanzare la un pret rezonabil sa ma anunti si pe mine,ca si eu vreau sa cumpar!

razvy_91 02-02-10 21:52

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 3038354)
@razvy_91: multumesc de apreciere:D o sa il vezi cat de curand (il astept pe taicamiu sa vina cu pasla sa vedem ce iese). Cu al tau cand ne incanti?

o sa-l vezi in cateva zile ca il duc la un atelier sa mi-l faca ei (eu nu am pasla si acolo au) ;)

razvan01 22-02-10 22:51

1 Attachment(s)
Mare lucru nu am mai facut la scuter, din cauza timpului, dar acum cu zilele astea frumoase, am dus carenele la vopsit (culoarea va fi surpriza, tot ce pot sa spun este ca va fi ceva "special" si "de efect") dar din pacate vor fi gata tocmai peste doua saptamani pentru ca abia duminica o sa ma duc sa imi aleg nuanta de baza, si duminica viitoare o sa le primesc. Am cumparat pasta de polish pentru ca am cam ajuns cu capacul in stadiul in care trebuie sa dau cu polish dar abia sambata o sa am timp de el. O sa imi masor si telescopul spate, pentru ca am gasit unu de 32 de cm la un pret foarte bun si daca e mai inalt decat al meu il iau (provizoriu pana pun bani in pusculita pentru amortizorul doppler pe ulei). Am cam spus tot ce a fost de spus, sambata o sa revin cu poze cu capacul.

edit. Am gasit si stopuri de SR, saptamana asta sau cel tarziu saptamana viitoare o sa vina tipul sa mi le aduca, la incredibilul pret de 40 RON

eMH 23-02-10 12:55

Unde le-ai gasit, fratica, ca eu de cand caut unul, imi vine sa dau palme :|
Mie nici macar nu imi trebuie tot stopul, decat geamul ala rosu :|

razvan01 28-02-10 19:20

2 Attachment(s)
Am mai lucrat vreo doua ore la capac si in sfarsit pot sa spun ca l-am terminat. Pun cateva poze facute in graba cu telefonul acum seara, o sa fac altele zilele astea si pana sambata promit ca le postez:D

deci? pareri?

Dj.Phantom 28-02-10 19:27

iur bubs ar ouchei... Foarte frumos ti-a iesit :D Succes in continuare

razvy_91 28-02-10 20:00

Ti-a iesit super :D . Daca il mai dai si cu pasla o sa fiu invidios :lol:

App , cu partea mecanica , cand incepi? bafta ;)

cristianic 28-02-10 20:47

frumos:X....ce ai mai facut cu carenele?

razvan01 28-02-10 22:55

@Phantom: Merci de apreciere. Stii tu "ma` bradar from anadar madar"

@Razvy: Nu cred ca il dau foarte curand cu pasla, oricum sunt super multumit de cum arata, si nici nu vreau sa fii tu invidios pe mine:)), partea mecanica e "pe vine". Imediat ce primesc carenele si termin cu treaba aia acolo in spate, sper sa incep sa cumpar din piese. Oricum lista e fara fund:))

@cristianic: Merci, carenele sunt la vopsit, parca am zis si mai sus, o sa le primesc saptamana ce vine pentru ca abia astazi mi-am ales nuanta de baza:D

Felix_Arad 28-02-10 23:12

Foarte fain e capacul, se vede ca ai muncit la el. Cum ai rezolvat pana la urma cu stopurile de sr? Bafta;)

razvan01 06-03-10 14:23

6 Attachment(s)
@Felix: Stopurile o sa le primesc saptamana viitoare, cred ca marti, nu am avut timp sa ma intalnesc cu tipul sa le iau. Oricum sunt ca si ale mele, mai am nevoie doar de timp frumos sa ma apuc de treaba:D

Acum, pozele promise la capac, eu sunt multumit de rezultat, daca o sa gasesc pasla o sa fiu si mai multumit:lol:

(am facut un mic "istoric" al capacului cu poze din timpul lucrului, imi pare rau ca nu am una cu el vopsit)

porsheGTS 06-03-10 14:37

SUper...bravoo a iesit cum ai vrut!!!Dar tot nu primesti Fanta si shaworma=))

cristianic 06-03-10 15:17

hai cu carenele mai repede :>

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning