![]() |
Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio
All in one and one in all about your car: 4tuning
|
Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio
"azi , maine , mereu"
"intotdeauna te invata" "camera tunerilor" |
1. 4 you & 4 me , 4 your car & 4 my car ... 4 tuning .
2. my love is shared like that : - 1 mam - 2 dad - 3 honey - 4 tuning |
pe 3 februarie stiu ca ii lansarea in
SUA.invitatile astea pt ce data sunt bune.si sunt bune numai in bucuresti sau??? |
Quote:
si asta mai ales pentru ca poate a venit timpul ca cineva sa-si asume o foarte mare responsabilitate. uitati-va ca deja au aparut jumatati de buletin pe-aici cu impresii gen "rulez cu 40km/h... 200 de fapt". |
"Ai vreo problema in a alege ce-i mai buna pentru masina ta? Consulta 4tuning!"
|
imaginati-va ca sloganul pe care il propuneti trebuie s-apara intr-un banner cum sunt cele din dreapta paginii: 160x62 pixeli sau...imaginati-va ca acest slogan va fi pus sub sigla 4Tuning pe revista, in header-ul website-ului...nu poti veni cu o fraza lunga ca slogan. Acesta trebuie sa fie cat mai scurt si cat mai de impact posibil si prin el sa exprimi spiritul 4Tuning in tot ceea ce reprezinta el. Ganditi-va ca 4Tuning e si o mare comunitate, fete frumoase, motoare, bazar cat cuprinde s.a.m.d. - clar - greutatea o reprezinta masina si tuningul adus ei, insa asta nu e totul.
De-acord cu limba romana, insa daca suna bine in engleza, np, cei ce iubesc si sunt "bolnavi" de acest virus, tuning, stiu limba engleza :) Mie mi-a placut, imi place, acest slogan: 4TuningRO - Updates are coming Updated one minute ago - e luat deja :) Bafta si inspiratie maxima |
4tuning...sti ce e bine pentru tine si masina ta
|
4tuning for stylish cars
|
4tuning - in every car there's racing spirit
4tuning - simply the best 4tuning - discover your car |
4tuning- 4ever tuning
nu stiu daca a mai fost postata de cineva...n-am stat sa citesc tot topicul (revin, daca am cu ce:lol:) |
inca ceva: daca castig donez biletele.[/QUOTE]
:lol:Mie ?:mrhappy: |
4TUNING: Motivul pentru care traiesti!
|
N-am stat sa citesc tot topicul ca ma cam grabesc sa plec , asa ca scuzati-ma daca au mai fost :
1. 4Tuning it's a lifestyle ! 2. 4Tuning it's the way i live my life ! 3. Everything 4 my car , everything 4Tuning. |
4tuning mai mult decat un nume,o filozofie de viata
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning