![]() |
Re: Campionatul National de Drift
toata masina e tare ...ca si propietarul...:)...sa spuna el daca vrea......
|
Quote:
WRG are 2.5 12v celebrul m20 .in mintile lui,fara toba sport . ca asa e frumos. sa mai zica cineva ceva de batranul m20 :D |
nu cumva era RAT LOOK? gresesc eu sau tu? :)
|
wrg ul nu cred.e in stare buna . eu ziceam de regula de mai sus cum ca masinile trebuie sa arate bine
|
A fost frumos, felicitari.
Mouse trebuia sa castige in opinia mea, foarte bun control al masinii; altii au fost mai haotici. Si ce a fost foarte interesant..deja la majoritatea s-a vazut progres de joi pana azi..dati-va seama cat s-ar progresa daca ar exista un loc de antrenament.. |
Felicitari tuturor participantilor, felicitari Calin si Traian, felicitari Tengu, HAI si KNS ! Un eveniment reusit, incheiat cu bine.
|
akum am vazut si tu un filmulet cu masina mea,....eu zic ca a iesit destul de bine pt cutie automata si fara lsd....https://www.youtube.com/watch?v=loXfkSvzq8M
|
Quote:
|
Nu inteleg de ce nu i-au lasat sa se dea mai devreme pe baieti, daca tot erau pompieri acolo, am auzit toata dimineata niste scutere omorate si enervante, puteau sa ii lase sa se antreneze, daca locul era deja inchiriat. Am asteptat pana la 16.00 sa vad liberele, nestiiind ca o sa inceapa la ora aceea, in fine, per total felicitari tuturor, si in special lui Mouse care mi-a placut cel mai mult. Sa speram ca data viitoare nu o sa vedem liniute intre scutere , ci drifteri romani.
|
multumim 4tuning ca au lasat masinile de la ploiesti sa intre......pffffff....grav...:(....am cerut mult....2 minute maxim.....dar nu se poate ...trebuie sa vedem scutere......in fine......
parearea mea locul 1 merita MOUSE pt ca a dat f. bine si cu un 2,5 simplu..... felicitari tuturor participantilor....... |
Quote:
|
Quote:
|
Te cred, si eu am fost de la 10... doar ziceam ca poate pana la ora 16 terenul nu era alocat pentru masini...
|
Anul trecut in toamna, am fost tot duminca, si atunci s-au dat incontinuu, hai, kns, tengu, invitatii din afara si altii, a iesit foarte bine, iar ideea este sa evoluezi, sa faci ceva mai bine, ca asa prinzi experienta. Intelegeam daca ii lasa pe scuterisi 2-3 ore, dar nu 6..in fine, nu are rost sa mai vorbim despre asta, multi au fost dezamagiti, spectatori cat si participanti.
|
Foarte echitabil 5 ore pt trei scutere obosite si 2 ore pt masini?Pacat pt Jakal ca nu a fost lasat sa dea si el o tura cu taxiul!Asta e poate data viitoare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning