![]() |
Re: break-ul lowrider
Masina arata super acuma!
Conteaza cum este pusa folia, eu am condus masina cu folie pe parbriz , bine era folie lluma, dar se putea conduce noaptea cu grija. |
noaptea nu se vede cn stie ce dar sunt si eu mai atent si nu dau in ea! si pastrez distanta!
|
mi-a soptit o "pasarica" ceva legat de folia ta de pe geamuri,pabriz,luneta: am auzit ca ar fi pusa pe exterior :shock: cum frate pe exterior? lumineaza-ma....a zis "pasarica" aiurea? desi nu prea cred...
|
cosmine arata bine masina, vreau si eu prelungire de aia de vectra bafta in continuare dar ai grija noaptea cu militia;)
|
Quote:
|
app andule pasarica aia nu e gycone :)):)) si inca ceva cand o revopsesc o sa dau geamurile joase si o foliez cum trebuie si e spate :) acuma este de proba s ama obisnuiec cu ea!
|
cum adik toba aemanatoare cu ce-a de subaru....adik vrei sa zici ca cei de la subaru pun tobe din sifon facute de ratza si valau
|
La forma se referea el cred....ca Subaru nu o sa faca asa tobe niciodata :lol:
|
la forma ma refeream nu conteaza din ce sunt facute! app cand zici subaru style e una made by subaru alta dar nu ai ce sa ceri unora care sunt pe langa!
|
Contează si din ce sunt făcute(carbon,inox,tablă care va ruginii )
|
e facuta din inox! nu rugineste!
|
Este goală sau i-aţi făcut ceva să sune mai gros si nu a spart??
|
este goala! dar cred ca suna din cauza ca este mare! cred eu acuma nush ce sa zic!
|
cred ca thread-ul asta ar trebuie redenumit..."hellrider"...e draceasca ideea ta grasule...dar a iesit ceva unic....aceasta masina parerea mea..ORI ITI PLACE, ORI NU ITI PLACE!
Ti-am zis ca nu esti sanatos si ca o sa iti dau chiftele cu prastia...numai bine.... |
2 Attachment(s)
multumesc domnul grs o sa ma bazez pe tine sa imi dai chiftele cu prastia! inca odata multumesc grs pt sustinerea ta! ps multumesc frumos pt redenumirea threadului aleks! acuma am sa postez 2 poze facute de pytbull cu hellriderul meu si ursul sau!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning