![]() |
Re: Sa ne cunoastem mai bine
cred ca am vazut ieri/alaltaieri o masina rosie pe acolo, pe langa multe altele (pe langa proprietari)
o sa trec sa va salut si eu....:):):) |
ok, acolo ne gasesti;)
|
nobatim nu exista ! valib ai fost prost informat !
|
ai si tu dreptate....:):)
noroc ca mai cunosc zona respectiva...si mi-am dat seama ca e novatim nu vor astia sa dea de mine nicicum:):):) |
Da de unde stii tu zona aia :P
Cred ca merg cu ochii inchisi p-acolo. Hai ca trec si eu deseara cand scap de work pe la stadion, doar sa vad daca e ceva activitate :) |
nume: vlad
nick name: vyrrutzu an fabricatie: '85 hobby: masinile, compu... si altele nr tel: 0722.144.800 my car: :lol: Dacia 1310 TLX din '89 (am vazut ca mai e cineva pe aici cu una la fel) - nr: B 70 GHK (momentan nu e inscrisa in TM) - pls nu o distrugeti daca o vedeti! :D m-ar interesa si pe mine "umbrele" daca este posibil... un stick , ceva.... si deocamdata e la repa "raketa" mea, dar vreau sa vin si eu sa vb... salutare!!! |
am uitat sa intreb daca primiti dacisti....?!?!
ca nu prea am, mai deloc, nik tunat pe raketa mea... |
Pai aici e sa ne cunoastem mai bine, nu e vre-un club :)
|
oke, am inteles, sa traiti!
cand scot raketa mea de la repa... vb sa ne intalnim si sa mai aflu si eu cate ceva direct de la cunoscatori! salve! |
nume:costy nick:vulpoiu data nasterii 14 01 1982, ocupatie:subofiter pasiuni:masini,am un sierra hatchback si mai noi un ford fujion.dar caut un scorpio stiti pe cineva???0767235688 asta e nr meu de mobil
|
Sase...garda ..... Glumeam man.... :)
|
Am si eu o idee:).Daca tot vreti sa ne cunoastem cu totii mai bine, hai stabilim o zi , o ora si un loc unde sa ne intalnim TOTI de pe forumul timisoara.Eu propun in parcarea de la BILLA de pe gheorghe lazar pe la ora 20:00 in weekend.Dar fara "suieraturi si aiureli".
Pur si simplu sa ne cunoastem mai multi.Astept raspunsuri si propuneri |
inca o intalnire spontana marca speedball (mingiutza vitezomana)
daca se poate sa veniti fara masinii sa nu se simta altii inferiori.... |
cu intarziere :D :
Name Zoly...sau Zozo 1989,24 aprilie pasiuni:masinile,fotbalul,femeile Masini:Opel rekord din 86.. 2.2i (125 caluti) Opel rekord din 85.. (dezmembrata..asteapta un 3.0 24v) :D Vw Golf din 90.. fainuta :P 1.8 GTI (120 caluti) m-as baga si eu la o intalnire cu trupa.. |
da topicul cu show-ul de tuning de la selgros cine l-a facut pierdut ? :rolleyes2
... sau iarasi nu au unii loc de timisoara ? :x |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning