![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
oke..mersi mult.mai astept vesti de la tine
|
Daca imi dai un cod motor si cutie, poate iti gasesc convenabil in Anglia...
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil
|
Anunt valabil
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Golf 4 GTD 150 cai cod ARL an 2002-2003 preferabil si 4motion in ce pret poti aduce ? cu volan pe stanga daca se poate. Multumesc.
|
Fratilor...masinile din Anglia sunt cu volan pe dreapta...Foarte rar...pana acum am vazut vreo 3 cu volan pe stanga...si cum apar, sar polonezii pe ele...Nu mai intrebati de ele ca nu sunt...Iti dau un raspuns maine,ca acum am ceva treaba.
|
Stiu ca sunt majoritatea pe dreapta am intrebat si eu poate cine stie se gasesc si din astea... ma intereseaza niste preturi si cu volan pe dreapta... Multumesc.
|
Golf 4 gt tdi 150 hp, 5500 euro adus acasa.
|
Daca vrei, caut unul zgariat sau lovit putin(aripa sau bara spate) mai ieftin, ca asta vad ca e scump...
|
Quote:
|
Anunt valabil.
|
salut, o masina din 95 incoace care sa tracteze 2 tone? pot da pe ea maxim 2000euro, nu ma intereseaza dotari, doar sa fie ok., la dotari sa fie cea mai slaba, fiabila si cat de cat ingrijita, breack, berlina, jeep, orice, cat mai buna la banii astia, astept chiar mai multe oferte din partea ta, aproximative, fara poze, ma hotarasc la una si discutam la obiect, astept raspuns
ah...poate sa fie chiar putin atins, aripa indoita, etc, maruntisuri d-astea, ca se lasa mult la pret si pot lua una mai buna p.s. cu ce acte vine o masina adusa din anglia? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning