![]() |
Re: Mi-am luat civic
Quote:
|
Mi`am dat seama .....dupa consum ..... preferan E de la Energy ! nu de la Economy! :)) coming soon ce am vb pe mess! atunci din pasarica economie:) o sa inventez yo VTEC-P ....p....erformance!!!!!!
|
13 Attachment(s)
masina lui fanete e la galati la noi si se lucreaza la ea.
o sa fie o bomba masina cu motorul care i se monteaza acum. si uite cateva poze ca sa vezi si tu cum sta treaba :) sunt sigur ca itzi vor place pozele ... enjoy!!! |
Ultima poza pare a fi motorul D15B 1.5 sohc vtec de 130cai (puterea jdm) si in celelalte vad un dohc. O clarificare va rog.
|
inca nu este nevoie de clarificare
nu stim ce se v-a intampla :p |
proprietarul stiu detaliile si m-a rugat sa nu mai divulg de acum nimic.
cert e ca orice honda pleaca de pe mana galatenilor face concurenta sa planga :D (de invidie , etc ) |
da... se cam pricepe liviu...
se pare ca ati ajuns bine aseara. foarte tare masina aia |
da , am ajuns ok. mie mi-au inghetzat mucii fara caldura fara nimic dar ..asta e :) mergem inainte :)
|
noa vrem poze cu cocia fanete :D un var de`a meu din Germania a avut o honda civic .... masacru !... daca va intereseaza bag niste poze cu dansa :x rupea sufletu meu :D
|
baga baga...
poze motor daca ai , pe mine asta ma intereseaza cel mai tare. |
6 Attachment(s)
Bun hai ca bag ... cu motoru de la Honda nu am poza ... in schimb bag altele .... mie imi place ft mult masina asta ...sper sa va placa si voua ... ;) 1,6 105 cp 2001 model facuta pt America...
sau 115 cp nu mai stiu exact.... |
.......Talent!
|
Nu`ti place? :D
|
Quote:
|
Marfa asa ! si mie :)