![]() |
filmu ala mare este la Nostim la bucuresti .....
o sa-l luam prin intermediul lui shantzu de la surioara lui :wink: pe un cd ceva ... pe la sfarsiutul saptamanii cred Nota 10 pentru surioara shantzule ... o adevarata pasionata :wink: |
skama ce alunitza aveai ma aseara :wink: :lol: :lol: .....mai aveai putzin si ramaneai si cu paie intre dintzi :lol: :lol:
|
everybody... filmul cel mare e la mine :twisted: o sa il aveti cat de curand :!:
|
si totushi, park sunt putine poze!! sau mi se pare mie!! aseara am vazut vreo 5 digitale micutze fleshuind lumea pe la sala shi pe unde am mai fost!!chiar nu mai sunt sau nu au ieshit?!!
|
maiam si io cateva poze o sa le pun in cateva zile maxim 3 nu era kmera mea ...stie insomnia aquad....
shantule si a uitat ala ghhizdanu????????? :lol: :lol: :lol: |
filmul o sa ne intalnim sambata sa vil dau!!!
sa imi spuneti cati sunteti ca sa stiu cate copii fac :wink: sora mea nu a avut masina ca daca avea ''omora'' multi baieti de acolo :wink: |
yo ma anuntz ....il vreau ...fa`mi shi mie o copie....asta dak nu ceri bani:))))
|
nu cer mha bani :wink: dar sa spuneti cati sunteti :wink:
|
shantzule dau o bere il vreau si io :lol: :D
|
vb cu kraven, daca are buna-vointa sa-mi dea si mie filmul, daca nu ia-ma si pe mine in calcul.
mersi! |
nu e problema momo,stai linishtit! Intai sa pun yo mana pe el shi o sa`l ai shi u!!...
PS 4 momo: nu uita sa`mi aduci revista!! PS 4 everybody: are cineva postere cu mashini??...de dat...:)) |
Re:
Quote:
|
come on guys!!!Shtiu k suntem in Ro dar totushi, chiar totu` se plateshte!!...suntem aciulea intre prieteni, alea alea...shi ne cerem 1 leu pe un cd`u...!!prea de tot!!dak e nevoie e altceva.....dar omu` s-a oferit sa`l fak pe mocca:)))).....
PS 4 Shantzu: we love ya!!:))))) |
ce e atata galagie...propun sa mai facem o intalnire micuta si va dau eu filmuletul :!: :writers_b si e gratiiiiiiiiiiiiiis
|
yep_terror tu de unde faci rost de film??daca faci rost pana vineri atunci ne intalnim intro zii si ni-l dai tu :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning