![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
la un pescuit ceva va bagati dupa paste
|
Eu ma gandeam la o iesire pana la mare... sau o pregatim pentru 1Mai ??:drunk:
|
1 MAI la mare...
La pescuit oricand ... propuneti locatia / tarifele! |
o sa caut eu ceva frumos si nici scump eu sunt pescar profesionist o sa ma vedeti active cand o sa mergem cunosc multe balti pana dupa paste caut eu ceva frumos sa ma revansez ca nu am ajuns la gretare acum o sa postez eu poze cu locatia dar daca mergem sambata s-au duminica e mai greu cu pestele ca pa langa bucuresti umbla la apa da cu azot mai baga ceva pastile etc si nu se mai prinde peste daca gasesc ceva mai departe ce ziceti va bagati la o partida de 48 ore
|
1Mai = litoral!
puteti sa ma puneti pe lista... |
Mai baieti pai la peste cu ce scule mergem, ca eu unul nu am nici un amarat de bat dar sa mai am vreo lanseta sau mai stiu eu ce...... La mare as merge dar acolo nu cred ca este de o zi, cel mult un weekend ca in puii mei sa ajung acolo si sa ma intorc seara nu prea vreau iar un cort nu intentionam sa il cumpar decat in iunie, dar nu-i problem asta ca dorm in golfuletz :-P ca de aia am grija de el, Mai discutam pe tema asta la intalnirea de duminica.
|
10 Attachment(s)
|
poi cine nu are scule de pescuit mai dau eu ceva undite mai am in plus restu gretare si ce o mai fii dar la pescuit eu stau 24 ore s-au chiar 48 cine se baga la partide dastea mai lungi
|
Din pacate de 1Mai sunt la munca:censored:. Liber in schimb pe 2-3Mai cand pot merge si eu, asta daca nu se vrea chiar vineri pe 1Mai la Mare. Cu pescuitul, nu sunt un mare fan dar nu se stie niciodata.
Duminica 12.04.2009 ne v-om intalni tot la Carol? Pentru ca in cazul schimbarii locatiei sa nu se spuna Sambata cu o zi inainte si lumea sa fie dezorientata.:help: Sorin Golf 3 cabrio - Nu ma uita cu motorasul dc ai sau nu, plz! Nea Florin - sa traiesti! Super pozele.:peace: |
Quote:
|
Pai nu ne intilnim tot la Vadu Anei, ca stim drumul...Din pacate prognoza meteo este nefavorabila...
|
Quote:
Nea Florine ar fi frumos dar de unde atatea luxuri!?:D ca e criza. |
Ar fi frumos sa ne revedem la aceeasi locatie ca si Duminica trecuta...
Eu sunt de acord, intotdeauna la d-astea sunt primul... |
baieti,imi cer scuze ca nu am reusit sa mai ajung..motivele sunt mai multe. @nea florin,micii au fost cumparati,berea a fost la rece..darrrr....degeaba.poate data viitoare :-<
|
de duminica propun sa ne intalnim la locatia de vara, adica la pescarus , mai precis vis a vis , de pescarus, e parcul bordei acolo, alte repere pt cei care nu stiu ,pe langa ambasada chinei. eu voi fi acolo , asta daca ne ajutasi vremea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning