Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Granada 2.0 V6 - 78' (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/111741-ford-granada-2-0-v6-78-a.html)

D o n n 01-08-09 02:43

re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'

chiar ma speriasem ca o abandonezi...felicitari pt tarie...si bafta in continuare...sa nu renunti ...ca ar fi un mare pacat...

KAY_ 01-08-09 05:25

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 2526538)
Oricum frumoasa atitudine de bastinasi din parcare de la mine, cand toti au incept sa aplude si sa faca poze ca lizu a ajuns home pe platforma. Tin sa le multumesc, ca daca nu ar fi ei, poate nu as mai contina cu proiectu. Deci sa se stie ca lizu va merge pana la capat si peste capat :lol:

multa bafta , ambitie si nopti albe pt vecini cand o sa fie gata :P

SUPAPA_Jr 01-08-09 10:05

bai...ai adus masina cu Vio Trans :)) cum sa nu fac poze...stii tu de ce...p**a n p***a nu puteai sa modifici chestii fara sa o fortezi?

NightClubRacer 01-08-09 10:08

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2526606)
Vreau sa o vad colorata si mergand !

si eu, dar nu vreau sa ma grabesc...vrea sa iasa cum trebuie motoru si sa traga bine :-P
Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2526611)
chiar ma speriasem ca o abandonezi...felicitari pt tarie...si bafta in continuare...sa nu renunti ...ca ar fi un mare pacat...

nu vreau sa renunt, deabia asteptam sa vina primu eveniment de drift. Vroiam sa arat ca si o batranica din 78 poate sa se dea de-a latu :D Dar inca mai este timp, nu au intrat zilele in sac.

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2526650)
multa bafta , ambitie si nopti albe pt vecini cand o sa fie gata :P

mersi! Vecinii vor trebui sa ma suporte si acuma, ca o sa lucrez in mare partea dimineata, seara, noaptea, ca ziua e mult prea cald.

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 2526903)
bai...ai adus masina cu Vio Trans :)) cum sa nu fac poze...stii tu de ce...p**a n p***a nu puteai sa modifici chestii fara sa o fortezi?

Pei aia sunt cei mai buni, am sunat si au zis gata acuma iti trimitem masina, restu dupa 2-3ore si la preturi mult prea mari la cat asteptam...sa zicem ca a fost mai mult un test(forja), si a meritat investitia :D oricum aveam mici probleme cu uleiul si cu apa(pierdeam la cativa km, peste 600km)...Pana la urma nu a mai tinut garnitura de chiuloasa de pe partea stanga si aia e :-)

Rabdare, lizu se intoarce pe strazi mult mai rea si turbata :twisted:

D o n n 01-08-09 13:54

asa vezi.....e bine ca am esti putin obligat sa o faci cap coada..si sa o aranjezi asa cum merita..oricum ai tot respectul meu si abia astept sa o vad gata...sa te bucuri de ea bafta

NightClubRacer 02-08-09 02:04

azi am dat jos cam jumate din motor...a mai ramas blocu cu electromotoru pe masina, maine sunt si alea date jos+cutie si cardan. Dupa incep sa le curat, sa duc chiuloasele la facut si dupa incepe ansamblarea. Multa munca, dar o sa iasa bine :D sau asea sper.

D o n n 02-08-09 08:29

Cu incredere si pasiune se cam rezolva....sa ne ti la curent cu stadiull...+ poze :D

florin_cars 02-08-09 21:44

dk gasesti o macara, mai usor dai jos ansamblul mot + cv, decat separat, eventual mai fa rost de 2/4 maini, ca va fi f greu la montaj, eu i-am dat jos si remontat cv singur, singurel, si n-as mai face asta in veci :( Desi aveam groapa, era sa imi rup gatul odata si spatele de cateva ori, am si scapat-o odata de la juma' de metru, poate o gasesti crapata pe undeva(sa stii de unde e) :oops:
Vezi, daca te pui sa faci race car dintr-un 2.3, n-are cai destui pt ditamai 1300kilele, taunusul se mai preta el la ceva sport, da' granada nu e si nu va fi muscle car cu un 2.3 Cologne(original) in ea, sa vedem Turbo de care zici, ce si cum va fi...macar Bi-T sa fie :twisted:

Ref pasionatul de Capri din tg-jiu, iti fac legatura, macar sa-i arati cum merge un V6, ca e pasionat baiatul :)

NightClubRacer 03-08-09 00:18

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2529694)
dk gasesti o macara, mai usor dai jos ansamblul mot + cv, decat separat, eventual mai fa rost de 2/4 maini, ca va fi f greu la montaj, eu i-am dat jos si remontat cv singur, singurel, si n-as mai face asta in veci :( Desi aveam groapa, era sa imi rup gatul odata si spatele de cateva ori, am si scapat-o odata de la juma' de metru, poate o gasesti crapata pe undeva(sa stii de unde e) :oops:
Vezi, daca te pui sa faci race car dintr-un 2.3, n-are cai destui pt ditamai 1300kilele, taunusul se mai preta el la ceva sport, da' granada nu e si nu va fi muscle car cu un 2.3 Cologne(original) in ea, sa vedem Turbo de care zici, ce si cum va fi...macar Bi-T sa fie :twisted:

Ref pasionatul de Capri din tg-jiu, iti fac legatura, macar sa-i arati cum merge un V6, ca e pasionat baiatul :)

e ma descurc si fara macara, am reusit la taunus. O sa pun chiuloasele pe masina si sa le strang. E mai usor asea, oricum trebuie sa dau si cutia jos si sa o aranjez pe ici pe colo. Vreau sa ii refac mecanica ca la carte, sa numai am probleme pe viitor. Si caseta de directie trebuie s-o schimb ca am un joc maricel. Deci poate e si bine ca m-am apucat de motor, ca repar si celalate probleme. Si turbo e, cel dupa capri 2.3(turbo may), faci si cu motoru stock senzatie, dar neaparat blocant...o sa vina si ala dupa ce pun tot pe ea si merge :twisted: rabdare!

Am luat numaru, l-am bagat in agenda si o sa-l sun cand ajung in tg-jiu. Si desigur ca il dau o tura cu v6, la blana! :lol: asta daca ajunge pana acolo.

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2528367)
Cu incredere si pasiune se cam rezolva....sa ne ti la curent cu stadiull...+ poze :D

azi a fost zi de odihna, doar e duminica :D nu as vrea sa il supar de nenea de sus si sa ma pedepseasca. De maine incep iara munca la ea, si desigur o sa va tin la curent cu poze si etc. Am pus cateva poze cu ragalia pe platforma :rolleyes2

VladM 03-08-09 02:05

Pana la urma ce motor ai pe ea 2.0 sau 2.3 ca nu mai inteleg ?

NightClubRacer 03-08-09 07:02

2.3 v6 :D

florin_cars 04-08-09 07:16

cat e km cu platforma si cat e in oras la firma cu care ai adus-o pe LiZU?

e undercover engine :wink: :D

NightClubRacer 04-08-09 10:18

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2532974)
cat e km cu platforma si cat e in oras la firma cu care ai adus-o pe LiZU?

e undercover engine :wink: :D

oriunde in bucuresti e cam 120ron, atat am dat si eu. Poate gaseam si mai ieftin, dar cu platforme mai proaste. Asea a urcat repede masina, fara probleme si a mea e si mai joasa de fel :D

Ieri am dat jos capacu la distributie, electromotoru, am desfacut tampoanele la motor, suruburile de la motor si cutie, scos pompa de benzina...si e gata sa il scot si sa il curat, sa schimb ambreaju, sa schimb ganitura la baie....si asea mai departe. Trebuie sa caut garnituri acuma la greu, sa vedem cat o sa ma duca :rolleyes2

KAY_ 04-08-09 11:41

mai bine iei set garnituri motor decat pe bucati , te duce mai ieftin

NightClubRacer 04-08-09 21:21

ar fi o idee buna, sa vad unde gasesc :D ar trebui sa aduca cineva...azi nu am lucrat la lizu, nu am avut timp. Poate maine curat piesele si trimit chiuloasele la planat.

All times are GMT +2. The time now is 13:10.

- Copyright 2026 4Tuning