![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
chiar ma speriasem ca o abandonezi...felicitari pt tarie...si bafta in continuare...sa nu renunti ...ca ar fi un mare pacat...
|
Quote:
|
bai...ai adus masina cu Vio Trans :)) cum sa nu fac poze...stii tu de ce...p**a n p***a nu puteai sa modifici chestii fara sa o fortezi?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Rabdare, lizu se intoarce pe strazi mult mai rea si turbata :twisted: |
asa vezi.....e bine ca am esti putin obligat sa o faci cap coada..si sa o aranjezi asa cum merita..oricum ai tot respectul meu si abia astept sa o vad gata...sa te bucuri de ea bafta
|
azi am dat jos cam jumate din motor...a mai ramas blocu cu electromotoru pe masina, maine sunt si alea date jos+cutie si cardan. Dupa incep sa le curat, sa duc chiuloasele la facut si dupa incepe ansamblarea. Multa munca, dar o sa iasa bine :D sau asea sper.
|
Cu incredere si pasiune se cam rezolva....sa ne ti la curent cu stadiull...+ poze :D
|
dk gasesti o macara, mai usor dai jos ansamblul mot + cv, decat separat, eventual mai fa rost de 2/4 maini, ca va fi f greu la montaj, eu i-am dat jos si remontat cv singur, singurel, si n-as mai face asta in veci :( Desi aveam groapa, era sa imi rup gatul odata si spatele de cateva ori, am si scapat-o odata de la juma' de metru, poate o gasesti crapata pe undeva(sa stii de unde e) :oops:
Vezi, daca te pui sa faci race car dintr-un 2.3, n-are cai destui pt ditamai 1300kilele, taunusul se mai preta el la ceva sport, da' granada nu e si nu va fi muscle car cu un 2.3 Cologne(original) in ea, sa vedem Turbo de care zici, ce si cum va fi...macar Bi-T sa fie :twisted: Ref pasionatul de Capri din tg-jiu, iti fac legatura, macar sa-i arati cum merge un V6, ca e pasionat baiatul :) |
4 Attachment(s)
Quote:
Am luat numaru, l-am bagat in agenda si o sa-l sun cand ajung in tg-jiu. Si desigur ca il dau o tura cu v6, la blana! :lol: asta daca ajunge pana acolo. Quote:
|
Pana la urma ce motor ai pe ea 2.0 sau 2.3 ca nu mai inteleg ?
|
2.3 v6 :D
|
cat e km cu platforma si cat e in oras la firma cu care ai adus-o pe LiZU?
e undercover engine :wink: :D |
Quote:
Ieri am dat jos capacu la distributie, electromotoru, am desfacut tampoanele la motor, suruburile de la motor si cutie, scos pompa de benzina...si e gata sa il scot si sa il curat, sa schimb ambreaju, sa schimb ganitura la baie....si asea mai departe. Trebuie sa caut garnituri acuma la greu, sa vedem cat o sa ma duca :rolleyes2 |
mai bine iei set garnituri motor decat pe bucati , te duce mai ieftin
|
ar fi o idee buna, sa vad unde gasesc :D ar trebui sa aduca cineva...azi nu am lucrat la lizu, nu am avut timp. Poate maine curat piesele si trimit chiuloasele la planat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning