Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BV 02 RHD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/111225-bv-02-rhd.html)

andi_cimpean 15-11-09 23:10

Re: BV 02 RHD

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 2811174)
bot plin cu tot feluri de "chestii" ,spatele e "chel" nu pastreaza nici o linie
"dotari" de rally pe ea inutile ,masina asta nu va vedea niciodata o proba speciala ,si daca vede nu o vad iesind bine la final, oricum cu garda asta nu ai nici o sansa
ca sfat, ai putea sa incerci sa aduci tabla si elementele ei la linie....sau o bagi pe aia "unde ai vazut masina de raliu dreapta?"

Esti rau...

si chiar ti-ai gresit persoana... pentru ca nu pare a fi un baiat figurant si nu il dau banii afara din casa.

Banuiesc, ca face si el ce poate, pe parcurs. Intr-adevar mai are de munca la ea, dar nu a zis niciodata ca este terminata.

George RHD 16-11-09 10:15

nu are rost sa descriu masina ...da hai sa zic pe scurt ce am putut sa realizez la ea ...amortizoare intarite si scurtate pe fata la nea mitica ...pe spate am reusit sa adaptez motizoare pe gaz MONROE cu arcuri de reno cango...fata tot felu de chestiii'ma face sa inteleg ca tu nu stiii ce sunt chestiiile alea ...am 4 proiectoare maxtel le-am asezat pe bara fata si am incercat sa imit cele vechiii de rally..nu intotdeauna scot proiectoarele in evidenta le tin acoperite cu huse de piele asa batraneste...ca am avut prob cu cap de creta ...nu are liniiii..in primu rand duc o mare lupta cu rugina ..cum o ducem cu toti in al doilea rand spunemiii ALEX dk esti multumit de vreo piesa de dacie din comert ..stai linistit ca ma chinui sa o tin in linie ...da uite ca mai are si greseliii ca e veche la viata ei nu a avut viata buna ....dk voi ati gasit vreo dacie de prin 72 tipla ..uite ca e diferenta mare intre ele ...nu mai pun poate ca a mai si zacut in sura suita pe scanduriii..uite cu mult chin si nerviii si vreo 3 zile nedormite intr-una am fost ajutat sa fac si cusca in interior de care sunt fff multumit..in fine nu ma intere ..

alex55 16-11-09 11:41

n-am masina din 72 ,nu a am cumparat-o in starea in care este daca asta vrei sa zici, a avut hibe ca orice masina veche
depinde la ce piese te referi, sunt piese de dacie de calitate, sau poate nu am inteles eu ce vrei sa zici...
e asa greu sa mergi la remat sa iei o bara de 1310 dreapta? sa chelesti botu si sa-l aliniezi? io zic ca nu mai ales ca e o banala ochelarista ,se gasesc ochelari aripi faruri la magazin ! spor

tmkrf 16-11-09 11:52

"se gasesc ochelari aripi faruri la magazin"
aici te contrazic un pic ... ochlari ce ii iei de la magazin nu pusca cum ar trebuii sa puste ... si cu aripa ... pusca doar cea de uzina bine cea de conex nu pusca de nici o culoare ...

alex55 16-11-09 12:00

se alinieaza daca stii ce faci, da le iei noi si gata nu e de ajuns...chiar aseara am vazut masina unui prieten scoasa de la tinichigerie, cu aripi usi de conex...culmea e dreapta ceas, repet sa stii ce faci !

Messerschmitt 16-11-09 13:47

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 2812219)
se alinieaza daca stii ce faci, da le iei noi si gata nu e de ajuns...chiar aseara am vazut masina unui prieten scoasa de la tinichigerie, cu aripi usi de conex...culmea e dreapta ceas, repet sa stii ce faci !

iti pun o intrebare simpla...CAT LA COSTAT PE PrETENU TAU SA ISI FACA MASINA????? apropo esti absurd:)

serady 16-11-09 14:24

boys asa e facuta si a mea din bucati de piese....nimic nu se potriveste pe ea capote si aripi nealiniate,ochelarii strambi,bara lovita stramba si ea....greu de gasit un meserias care sa aiba rabdarea sa o faca,m-am gandit si la o recarosare cu ceva adus din ungaria
mai vad eu ...banii astia

George RHD 16-11-09 15:12

ms frumos serady ca ai intervenit...ca iesise o mare tiganie pe thredu meu ..ma bucur ca ai modelu meu de ochelarista si ma chinui de cand o am sa fac in linie ochelariii cu aripi si etc nu mai vb bafta multa ms:bunch::hug::hug::hug::hug:
oricum stiu ffff bine ca astia sunt pusiiii sa comenteze da nu mai dau nume ca nu ma intere

aleks 16-11-09 18:15

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2812694)
ms frumos serady ca ai intervenit...ca iesise o mare tiganie pe thredu meu ..ma bucur ca ai modelu meu de ochelarista si ma chinui de cand o am sa fac in linie ochelariii cu aripi si etc nu mai vb bafta multa ms:bunch::hug::hug::hug::hug:
oricum stiu ffff bine ca astia sunt pusiiii sa comenteze da nu mai dau nume ca nu ma intere

Trebuie să īnţelegi că dialogul pe un forum presupune nu doar laude, aşa cum īşi dorea Tovarăşu' de l-au executat ăştia la Tārgovişte, ci şi critici, sfaturi, păreri negative.
Inchipuie-ţi că sunt oameni cărora nu le place Veyronul, de exemplu, şi au şi ei dreptul să nu le placă, asta īnseamnă diversitatea de păreri.
Cred eu că şi tu eşti deacord cu faptul că la maşina ta mai este mult de muncă. Ai toate circumstanţele care explică de ce maşina ta arată aşa, am īnţeles că astea sunt condiţiile, şi nu te-a condamnat nimeni că n-ai scos din ea un Evo X.
Totuşi, sunt oameni aici care īţi pot da sfaturi pe care nu le poţi īncadra la categoria "laude" şi fără ca oamenii ăia să īţi fie duşmani, fără să fie invidioşi, fără să aibe personal cu tine ceva etc.
Ăsta e forumul, aşa merg lucrurile pe orice forum.

alex55 16-11-09 18:56

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 2812470)
iti pun o intrebare simpla...CAT LA COSTAT PE PrETENU TAU SA ISI FACA MASINA????? apropo esti absurd:)

da, adevaru' ca in ziua de azi e absurd sa ai dacie dreapta cand poti sa ai tabla pe ea aruncata cu lopata nu ?
ps: l-a costat 40 de mil

Messerschmitt 16-11-09 19:11

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 2813364)
da, adevaru' ca in ziua de azi e absurd sa ai dacie dreapta cand poti sa ai tabla pe ea aruncata cu lopata nu ?
ps: l-a costat 40 de mil

si de unde vrei sa scoata george 40 de milioane??....tine cont ca noi tre sa lucram 8 luni ca sa faca rost de bani!si din aia nu trebuie sa folosim nici macar 1 leu:)credema nu e asa usor...deci abtinete cat poti..sau spune cu prietenie ce nu iti place si ce a-r trebui refacut la ea!incearca sa il si ajuti adica sa zici sa ii dai idei si secrete ale daciilor.Nu ma mai bag

George RHD 17-11-09 11:03

hei mesersmith cand punem chiuloasa aia de 1.4 ? pe motoru asta trec pe la tine pe la garaj ....si in drum spre tine ma opresc sa iau si carburatoru de TS bye

Messerschmitt 17-11-09 11:08

ba lasa nu imi mai zi messer..:)) nu ai vazut si stefan ca se incurca in litere?:)):))tipa dupa mene cu Gabone...poi fugi la meserias pentru carburator si te astept;)

George RHD 05-12-09 16:25

2 Attachment(s)
revin si yo cu 2 poze

Alex4u 05-12-09 18:51

Tinand cont ca am acelasi tip de dacie 1310..tlx..:|:| stiu cum e cu masca din fata...care q greu am reusit sa o aliniez..oriqm e de apreciat ce a facut george din masina asta ..cum arata pe prima pagina si cum arata acum..in primul rand nu este o masina de expozitii.."tuning day show etc am dat un ex " e o masina care imita vechile masini de raliu...Domnu Nicu Grigoras etc..nu intru in detalii q unii necunoscatori care daca nu le convine qm arata o grila sau un ochelar aliniat..hay sa mai fac un topic sau ceva de genul...dacia in general are prb cu tabla...eu in 98 cand am vopsit-o respectiv am antifonat-o , tinichigerie etc...am dat peste tot pe subt ea si prin ea cu grund de vapoare daca stie cnv..ma rog cred ca nu...si apoi cu bitum cauciucat..nu am gram de rugina pe ea..dar..a inceput sa sara vopseaua..aia e ..o sa o vopsim din nou.....revenim..nu este masina tip clean look..de care tot am vaz ca se vb pe acest forum..gen taiat din arcuri 1-2 spire..folie...jante musai..si daca se poate fara manere pe spate..:\..eu chiar il apreciez pe acest om..si imi place f mult ce a realizat..q primul drum care il am in bv chiar vreau sa ne intalnim daca se poate ...pret de cateva min ..si numai bine..numai asculta gurile rele..sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau..

All times are GMT +2. The time now is 18:04.

- Copyright 2026 4Tuning