![]() |
Re: 15 Martie 2009 CRAIOVA - 402 m
ne vedem acolo :)
|
detalii........detalii......
pt cei care nu au putut ajunge.......... |
S-au anulat :)))
|
niste cocalari basitzi si pitzipoance de rahat.....
de tot ***ul!!! sa va fie rusine atzi inscris 150 de masini si nu atzi reusit sa lasatzi nici macar doua grupe sa se termine....disperatzi dupa bani ce sunteti. locatzia de tot rahatul!!!!! organizarea si mai si!!!! mare pacat de numarul mare de masini puternice care s-a aliniat la start. buzaul a fost intrecut cu mult....cea mai de rahat cursa la care am fost RUSINE!!!!! |
Se pare ca este adevarata vestea ca distractia a continuat pe aeroport.....si a continuat intr-un stil mare, pana spre seara :D......F multe masini puternice si oameni cca 1 sfert din cati erau la Bucovat
|
Quote:
|
Quote:
|
S-au dat in draci pe aeroport....spun din surse sigure.....e plin netul de poze de pe aeroport. La liber......si spuma in general. Cateva exemple: Gallardo, 911 turbo, ursi turbo, STI-uri, EVO-uri, CZR-ul, Speedsterul, cl 63 AMG, etc
|
pacat..:(...daca stiam mai am duceam si eu...dar era o nelamurire totala...fiecare zicea cate o versiune din auzite...ba ca se amana..ba ca se face o pauza,ba ca se muta pe aeroport...fel si fel...si cum majoritatea au plecat am plecat si eu...pacat de drumu batut pana acolo:(
|
Toata lumea da vina pe public de fiecare data , dar niciodata la cursele cu probleme nu a fost cineva care sa se ocupe de ei ( jandarmi , BGS , etc)
Am fost la Pitesti anul trecut organizare f buna , toata lumea statea dupa garduri.(in general cand organizeaza Legal Racing a fost totul cum trebuie).Si la Brasov a fost f buna organizarea ( alt organizator) De Craiova ce sa zic.... imi pare bine ca nu m-am decis aseara sa merg :lol: si imi pare rau pentru cei care au fost ... |
pana acu imi parea bine ca nu am venit din cauza ca s-au anulat , dar acu imi pare rau ca s-au tinut pe aeroport si eu nu am fost acolo
Asta e , or sa mai fie curse , urmeaza buzaul , care dupa parerea mea au avut de invatat din evenimentele de anul trecut si anul asta o sa fie si o mai buna organizare si o mai buna desfasurare a evenimentelor |
se va recupera la 4tuning day's din atmofsera ... dar in versiunea drift/show
|
Quote:
|
Am fost la multe curse legale , peste tot in tara e acelasi public , 20% pasionati restul pokemoni ,cocalari si tarani.
Cand cineva vrea sa faca ceva calumea ,face cu orice public , cand vrea doar sa faca rost de niste bani il cam doare undeva de ce se intampla la eveniment. Cand pe un cocalar il desparte de "pista" o banda lata de 3 cm atarnata de 2 betze si pazit de 3 betivi (vezi Buzau ultima oara) el va face orice sa isi vada idolii din mislocul drumului, insa cand intre el si "pista" e un gard de metal plus care un jandarm la 30-40 de metrii , eventual si o duba care imparte cateva amenzi "aventurierilor"(vezi Brasov in toamna) iti spun 100% ca acel public de sus va fii cel mai bun de la orice eveniment incoace :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning