![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
:lol:O sa va aduc poze de la 4tuning days......8)
|
Quote:
Restul sambata la ora 21:00 in centrul rasnovului adunare generala alex sa iti incarci bateria bine ca faci pe dj-ul si ceilalti cu muzica tot lafel , sper sa fac rost de un fm sa facem un concert :headfones |
Propun o intalnire a comitetului executiv pentru luarea catorva masuri absolut necesare!!! propuneti locatie, data si ora. Aseara nu sa putut discuta ....de inteles la ce rush de adrenalina aveam toti.
PS. - Decizia finala sa fie anuntata in PM! |
no , tibi draga , nu ai pus poza cu noi si " preteni " nostri :shock::lol::lol::lol:
|
:-) BooN. Si? Cand o mai trantim de un ''Gratar'' ? :-)
|
15 Attachment(s)
:peace:Asa cum am promis , poze de la 4tuning days....cateva mai interesante:lol::lol::lol:
|
misto...cine a facut pozele?
:D |
Urmeaza centralizarea fotografiilor din cadrul intalniri din data de 11.04.2009, dupa care le vom posta aici pentru toata lumea:)
Sa nu uitam sa facem mentiunea ca a fost o seara neasteptat de reusita in ciuda pregatirilor ... Anuntam totodata membri clubului ca in scurt timp urmeaza pregatirea unui eveniment similar, care se anunta cu mult mai spectaculos decat cel precedent:D P.S. Vetzi fi anuntzatzi din timp astfel incat sa nu va programatzi alte lucruri, si sa stabilim un nou record de prezentza:-) - Prezenta va fi obligatorie!! :twisted: O zi buna tuturor! |
Deci...ca sa spunem asha...o punem iar' de un ''GRATAR'' :-D
|
ATENTIE!!! Multe radare astazi spre BRAN si ZARNESTI !!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am uitat ce era mai important......dintre poze:twisted: |
Quote:
dar cred ca am avut deja vu...mi se intampla fff des lucrul acesta . :D te pup! ;) |
PE DATA DE 25/04/09 O SA ORGANIZAM O INTRUNIRE GENERALA A CLUBULUI, UNDE PARTICIPAREA ESTE OBLIGATORIE. AVEM DE DISCUTAT CU ABSOLUT TOTI MEMBRII DUPA CARE O SA ORGANIZAM ''UN GRATAR'' :-D. O SA FIE DISCUTATE ANUMITE PROBLEME ALE CLUBULUI SI TOTODATA REZOLVATE. PT MAI MULTE DETALII MEMBRII CLUBULUI O SA FIE INFORMATI TELEFONIC, RESPECTIV DESPRE ORA SI LOCUL UNDE VA AVEA LOC INTRUNIREA. VA MULTUMESC.
|
25/04/09 AM ANUNTAT DIN TIMP CA SA NU FIE DISCUTII CA NU ATI PUTUT AJUNGE CA A MURIT PISICA SAU STIU EU CE... ;-) MULTUMESC
|
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning