![]() |
Re: Ce faci cand?
Inseamna ca nu e fimiu/fimea :)) ii zic sa iasa afara din casa =))
Ce faci daca face plangere la "protectia copilului " ?? :)) |
Off : Jass incerci sa te mentii si tu la subiect ?!?!?
Il las la orfelinat si platesc amenda :)) Ce faci daca peste ani te da in judecata si iti ia tot ce ai ?? |
Trebuie sa fie destul de destept ca sa faca asa ceva de unu singur :D
Ce faci daca te bate ? |
sub deviza "Eu team facut,Eu te omor" ii aplic o corectie.
Ce faci daca politia da vina pe tine pentur vatamarile anterioare? |
vatamare corporala ->> AMENDA deci il trimit la cersit ca sa aduca bani ! ! !
Ce faci daca pune mana pe el un traficant de carne vie si il trimite in Italia la Cersit ?? |
Il rog pe ala care l-a trimis la cersit sa-mi dea profit...Da ce faci daca nu vrea sa-ti dea?
|
Bag toata politia pe capul lui si .
Ce faci daca ameninta ca iti omoara copilul daca suni la politie ? |
Ii zic sa-l omoare ca-s capabil sa fac altu,da el ramane cu politia pe cap (...pan la urma o sa cedeze si o sa lase plodu-n pace).....Da ce faci daca iti rapeste si al doilea copil?
|
Atunci se complica treaba , angajez recuperatori :)) pana mea , sincer , habar n-am ce as putea sa fac intr-o situatie ca asta :|
Ce ai face daca , intr-o noapte s-ar putea intampla ca visele cu Freedy Kruger sa devina realitate ? :D |
Voi scoate pistolul si mi-as impusca papagalul....Dar ce ai daca ai avea accident cu masina si ti-ar cadea un stergator?
|
As fugii frumos de ei , daca ma prind , evident ca deobicei , nu ma dau jos din masina , si le zic cu frumosu ...sa isi vada de treaba , daca nu ...incercam fifti-fifti sau suna un prieten :)) si se rezolva :lol: si asa nu-i sufar 8)
Ce ai face daca ai avea accident cu masina si nu ai avea posibilitate sa suni de nicaieri , in mijlocul pustietatii , ranit la picior si umar ? |
As sari de pe o stanca ca macar in ultimele clipe ale vietii sa am parte de un "ZBOR INGERESC"....Da daca nu ai muri si ai ramane handicapat/a pe viata?
|
As ruga pe cineva sa ma omoare ...pastile sau ceva...sa am o moarte "nedureroasa" ...si asta ar fii finalul :)
Ce ai face daca nimeni nu ar vrea sa te omoare? |
Daca nu va bateti tot degeaba ;) :lol:
Daca nu ar vrea nimeni sa ma omoare,ma duc frumos la fosta soacra si ii zic ca e urata :lol: sa vezi atunci moarte ca in filme :lol: ce ai face daca soacra ta se da la tine ? :lol::-) |
As luao la bataie !
Ce faci daca te bate ?!?! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning