Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 88 NFS (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/108245-masina-mea-opel-astra-88-nfs.html)

andi_cimpean 25-05-09 21:17

Re: Masina mea: Opel Astra F 88 NFS

este tambur mai smecher asta:D...cu inel de centrare integrat

=Virus= 25-05-09 21:54

Cred ca s-ar putea lua din el la strung...

trafy-vr6 07-06-09 22:26

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2350988)
este tambur mai smecher asta:D...cu inel de centrare integrat

pe bune ? are inel de centrare integrat ? inseamna ca imi mai trebuie decat pe fatza ca imi bat rau jantele:(

Update:

- Masina a intrat acuma 2 zile la vopsit. Am atasat cateva poze in stadiul in care era azi, abia se taiasera din praguri ca sa vina la fix, se scosese bara fata pentru a fi vopsita, se vopsisera pragurile. Imi pare rau pentru claritatea pozelor...
- Masina a primit ceas de bord cu turometru ;;)

GOGU_VL 07-06-09 23:24

Frumos frumos.....o vopsesti total ?

trafy-vr6 07-06-09 23:26

merci BJP`ule. da, o fac total:) inclusiv barile si pragurile, pleoapele...hmm...mai e cate ceva dar nu`mi aduc aminte acuma....nu prea mai am rabdare...mai am de asteptat 1 saptamana

GOGU_VL 07-06-09 23:34

Ce culoare boss? :twisted:

trafy-vr6 07-06-09 23:36

tot gri`ul ala deschis din pacate....comandasem negru mat dar m`am gandit ca pe viitor o sa vreau sa o vand si nu o ia nimeni;))

FLO_GSU 08-06-09 11:25

Trafy fac si un pariu cu tine daca vrei: daca masina se vopseste total(cum ai zis tu) merg la pariu cu tine ca nu se va mai vinde niciodata!!!!
Bafta cu ea si Doamne ajuta sa o vedem pe strazi fruioasa;)!!! AAA ca tot am zis de furioasa, fa-i un bad boy ;) ca da super bine pe astra!!!

GJ 64 GAB 08-06-09 13:04

Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2389708)
Trafy fac si un pariu cu tine daca vrei: daca masina se vopseste total(cum ai zis tu) merg la pariu cu tine ca nu se va mai vinde niciodata!!!!
Bafta cu ea si Doamne ajuta sa o vedem pe strazi fruioasa;)!!! AAA ca tot am zis de furioasa, fa-i un bad boy ;) ca da super bine pe astra!!!

De ce zici k nu o sa se mai vanda niciodata?... Poate nu se va mai vinde k nu o sa vrea EL s-o mai dea... dar asa ... eu cred k prinde mult mai bine la public vopsita... In legatura cu bad boy-ul... am inteles k are in plan asa ceva... dar sta pe tuşă ... nu vrea sa ne zica... :twisted: ... Bafta Trafyk... Vreau s-o vad cat de furioasa poate fi :X

BAFTA!...

trafy-vr6 08-06-09 14:24

da, in legatura cu badboy`ul....am cautat prin tot orasul un tinichigiu bun care sa mi`l faca perfect si cand am gasit unul a zis ca mi`l face ieftin dar dupa 1 an sa nu ma duc la el cu kitu de pe badboy crapat si ruginita prelungirea...asa ca am ales varianta cu pleoapele momentan....

de vandut...hmm...acuma nush ce sa zic, sa vad cand o iesi de la vopsit...oricum nu ma grabesc sa o dau.

multumesc tuturor pt urari si sugestii:D

GJ 64 GAB 08-06-09 14:44

Trafy ia-ti frate o pleoapa de aia de capota ( o prelungire ) ... Si nu ai treaba apoi cu rugina... Vorbeste cu VALEX k el are ... si stie mai multe... Uite doua poze... Scz doar pe astea le am... :-s BAFTA!

trafy-vr6 08-06-09 14:47

m-i s`a aprins becu` la portofel demult:)) ma multumesc cu ce am:D

GJ 64 GAB 08-06-09 14:49

:lol: ... Orikm ai destule :X

FLO_GSU 09-06-09 17:27

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2389980)
De ce zici k nu o sa se mai vanda niciodata?... Poate nu se va mai vinde k nu o sa vrea EL s-o mai dea... dar asa ... eu cred k prinde mult mai bine la public vopsita... In legatura cu bad boy-ul... am inteles k are in plan asa ceva... dar sta pe tuşă ... nu vrea sa ne zica... :twisted: ... Bafta Trafyk... Vreau s-o vad cat de furioasa poate fi :X

BAFTA!...

Tu de ce crezi ca am zis ca nu se va mai vinde niciodata.... pt ca va arata intr-un mare fel si nu va mai vrea TRAFY sa o vanda niciodata!!!!! Schimbarea va fii radicala!!!
Bafta cu masina!!!

trafy-vr6 09-06-09 23:06

multumesc tuturor:D

All times are GMT +2. The time now is 14:19.

- Copyright 2026 4Tuning