![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra F 88 NFS
este tambur mai smecher asta:D...cu inel de centrare integrat
|
Cred ca s-ar putea lua din el la strung...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Update: - Masina a intrat acuma 2 zile la vopsit. Am atasat cateva poze in stadiul in care era azi, abia se taiasera din praguri ca sa vina la fix, se scosese bara fata pentru a fi vopsita, se vopsisera pragurile. Imi pare rau pentru claritatea pozelor... - Masina a primit ceas de bord cu turometru ;;) |
Frumos frumos.....o vopsesti total ?
|
merci BJP`ule. da, o fac total:) inclusiv barile si pragurile, pleoapele...hmm...mai e cate ceva dar nu`mi aduc aminte acuma....nu prea mai am rabdare...mai am de asteptat 1 saptamana
|
Ce culoare boss? :twisted:
|
tot gri`ul ala deschis din pacate....comandasem negru mat dar m`am gandit ca pe viitor o sa vreau sa o vand si nu o ia nimeni;))
|
Trafy fac si un pariu cu tine daca vrei: daca masina se vopseste total(cum ai zis tu) merg la pariu cu tine ca nu se va mai vinde niciodata!!!!
Bafta cu ea si Doamne ajuta sa o vedem pe strazi fruioasa;)!!! AAA ca tot am zis de furioasa, fa-i un bad boy ;) ca da super bine pe astra!!! |
Quote:
BAFTA!... |
da, in legatura cu badboy`ul....am cautat prin tot orasul un tinichigiu bun care sa mi`l faca perfect si cand am gasit unul a zis ca mi`l face ieftin dar dupa 1 an sa nu ma duc la el cu kitu de pe badboy crapat si ruginita prelungirea...asa ca am ales varianta cu pleoapele momentan....
de vandut...hmm...acuma nush ce sa zic, sa vad cand o iesi de la vopsit...oricum nu ma grabesc sa o dau. multumesc tuturor pt urari si sugestii:D |
Trafy ia-ti frate o pleoapa de aia de capota ( o prelungire ) ... Si nu ai treaba apoi cu rugina... Vorbeste cu VALEX k el are ... si stie mai multe... Uite doua poze... Scz doar pe astea le am... :-s BAFTA!
|
m-i s`a aprins becu` la portofel demult:)) ma multumesc cu ce am:D
|
:lol: ... Orikm ai destule :X
|
Quote:
Bafta cu masina!!! |
multumesc tuturor:D