![]() |
pai dk nu sunt invitAt la nunta :( :( :(
ma rog... mai bine... nu mai tre sa fur mireasa :) (ce era sa nimeresc alta tasta :lol: :lol: :lol: ) |
a intrat eryka frate..
gata .. a inceput ot`u .. poimaine sterg, azi sunt mult prea obosit |
si daca a intrat eryka ce \"frate\" ??? te deranjeaza prezenta mea?
|
nu mai,el a vrut altceva sa zica...........dar ai inteles tu putin aiurea
|
nu sterge ma topicu asta
e prea tare :lol: :lol: inchidel dk e :D |
nu mah nu
sa-l lase |
Vezi tu pe dracu', SpeederE, vezi tu pe dracu' :twisted:
|
Re:
Quote:
mai rau...nu exista termen de comparatie :D si dracu' e mai cuminte ca tine :) chiar asa mah: te iei de fete de pomana ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ce avetzi ma cu fata?Ce nu va place la ea?Saritzi totzi cu gura pe ea!O fi ea parte \"din sexul slab\" dar sa nu uitatzi ca poate e mai desteapta ca multi dintre noi!
Si sa nu uitatzi ca`n spatele unui barbat puternic sa o femeie si mai puternica,asa ca GO GO GO Flaviutza! :lol: Asta e opinia mea...Scurt si la obiect!Cui nu`i place bine,cui ii place tot bine! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Cred ca exagerezi si nu asa se ia pararea cuiva. Esti urata? Ai complexe? De ce esti asa de feminista? Observ ca faci discriminari fapt pe care in ciuda discutilor aprinse altii nu si l-au permis? care e modul tau de gandire? |
Re:
Quote:
Reformuleaza postul! :wink: |
nu te inseli, este anca, prietena lui, si intr-adevar,cry_sty e baiat :wink:
|
1 Attachment(s)
Ms Ms Ms !!! Intradevar tipa din poza e logodnica mea...Venitzi in vara la nunta? :oops:
Asa sa revenim! Sebastian....Te`am jignit cumva?S`au te`ai simtzit putin prost din cauza postului meu?Atunci imi cer scuze,cu toate ca nu as avea! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si`mi sustin in continuare parerea!\"Nu e stres\" |
Daca pe tine te reprezinta imaginea unei fete, eu nu am de unde sa te cunosc.
Era o pozitie ciudata oricum. Nu m-ai jignit si nici eu nu vreau sa aduc acuze gratuite. Nu mi se pare normal sa fie atacata o fata in felul asta si iau apararea ei fara ca sa o cunosc fizic. Va rog mai multa decenta! Moderatorul ce face incurajeaza asta sau e spectator? |
Spectator :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning