![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 8 martie 2009
intrebare
http://www.autooltenia.ro/articol.php?id=4 aici apare 15 martie VTM Bucovat?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o super idee! Ne dam la VTM pana sus, oprim la finish, asteptam urmatorul de la VTM dupa care facem liniutza pana la sfarsitul soselei!
Super oferta - 2 in 1 ! Regandim clasele si punctam integral, dupa performantele pe ambele probe consecutive ! Cel mai tare weekend de curse vreodata! |
Flexus mi-ai luat postul din taste :)). Eventual sa se puncteze si impresia artistica.
Nightdevil....minunea cu gtt0urile tine doar de proprietarii lor deci slabe sanse, iar cu bataia crx-gtt nu se stie niciodata de unde apar surprizele (bineinteles ma refer la crx...e greu sa bati gtt). Sper sa reusesc sa fac masina sa traga cu toti caii disponibil...macar un crx sa bat si eu :P. |
Sa speram ca nu se mai modifica data..legat de comentariile despre grupe,lasati`o mai moale..abia astept sa va vad la Craiova pe astia care rupeti tastele `n doua si sunteti mereu nemultumiti..sper ca organizatorii sa ramana pe pozitie..cui nu`i convine,sa stea acasa...Unii de pe aici,mai au putin si`si baga sub perna turbo,prea il adulati..calculati coeficienti..va scarpinati in barba intrebator daca`i bine sau nu si la Craiova am sa vad 75 % din ei aplecati peste motor...
:boogy::dance::boogy::dance: |
Am vazut grupele de participare... Departajarea s-a facut doar pentru aspirat si tubo... Motoarele dotate cu compresor mecanic unde se regasesc?
Multumesc anticipat! |
Quote:
Tu esti singurul care nu intra cu mine in grupa??? Ca de Polo GTI,R5turbo si CZT e plin. Tu lipsesti de acolo :)) Sa fie show maaareeee |
daca vin cu o masina cu motor de 1.8 compresor 4x4 160cp la ce grupa ma incadrez?
|
160 cp x 1,15 coeficient tractiune = 184 cp ... deci grupa E si anume masini aspirate 201-250CP si masini turbo 181-230CP ..
|
Quote:
va rogam daca se poate sa terminati cererile acestea de calcul.......am postat care sunt grupele si coeficientii si asa vor ramane pana la sfarsit....va multumim |
Ideea e ca grupele nu cuprind si masinile echipate cu compresor din fabrica... si cei care au asemenea masini nu stiu unde se incadreaza.
|
Quote:
Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura (Cta) Tractiune spate 1,00 Tractiune fata 0,95 Motor central 1,10 Tractiune 4x4 1,15 Puterea masini se inmulteste cu Cta si rezulta puterea dupa care se determina grupa de incadrare corecta. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning