![]() |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Locatia aleasa pentru 2009 este pe varianta Constantei, tronsonul situat intre Bd. Tomis si Campusul Universitatii Ovidius.
Pentru detalii va stau la dispozitie la constanta@legalracing.ro. |
Intradevar, foarte buna locatia... Sigur va iesi ceva frumos... Felicitari organizatorilor!
|
Dupa cercetari amanuntite ale hartii constantei (imagini satelit) mi-am dat seama unde e portiunea aia. Este superba, 4 benzi cel putin, lunga, benzinarie la capat, din cate imi aduc aminte calitate buna asfalt. Singura grija ar fi daca nu are cumva panta prea mare?
Oricum, foarte interesanta locatia, bv :D |
Da intr-adevar, exista o panta undeva la jumatatea traseului, insa vom putea folosi zona respectiva la zona de franare.
|
Quote:
|
stiu strada, f mijto
|
misto locatia , ma asteptam:)...au mai fost discutii pentru acea locatie :)....
spectatorii ii lasati pe ambele parti?? avand in vedere ca e f lata strada 4 benzi |
Din experienta anilor trecuti am invatat ca nu e bine ca spectatorii sa stea pe amble parti ale traseului. In acest fel, exista riscul ca cineva sa vrea sa traverseze ca sa vada mai bine.
Eu zic ca va fi publicul pe o singura parte. |
are dreptate tase
|
Cel mai bine ar fi 3 benzi de cursa si 1 banda (izolata/delimitata?) de intoarcere. Spectatorii numai pe partea cu 3 benzi.
Mai e si problema masinilor parcate, care sper sa nu incurce, si a timpului maxim disponibil pentru eveniment :) Sper sa nu ne limiteze prea mult, considerand ca sunt rute ocolitoare si nu blocam nimic... |
Stati linistiti. Lucrurile astea au fot discutate si s-au luat masurile necesare asigurarii sigurantei atat pentru spectatori cat si pentru participanti.
|
super tare.... soseaua e buna, 4 benzi....chiar azi am trecut pe acolo...:))
|
Quote:
|
daca se da startul spre facultate e bine ptr ca se poate folosit panta ptr franare. Asfaltul este f bun deci se termina cu scuzele ca e naspa asfaltu.
F buna zona care ati reusit s-o luati.Felicitari |
Quote:
O sa postez in zilele urmatoare si poze si un filmulet cu locatia, pentru ca cei care nu sunt din Constanta sa poata fi cat mai bine informati de suprafata de concurs. |
All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2025 4Tuning