![]() |
Re: sexy braileanca de bucuresti
Quote:
|
Re: sexy braileanca B 44 DVL
se lucreaza la ea acuma:lol:
|
13 Attachment(s)
@dog mersi de apreciere, deabea astept sa o vopsesc sa vezi dupaia:D
@Hot_M@n o sa ramana la mine pana te hotaresti tu sau bolid:lo::P @eugen_pustiu mersi dar miam cumparat unul nou, oricum o sa dau o fuga cand o sa am timp sa ma uit:P mersi pentru informatii @ayg operatia a fost un succes pacientul este mort:lol: glumeam, a iesit super bine multumita baietilor magici: bolidul si brosko:D ne-am apucat de masina ygs la 3 si dupa nenumarate injuraturi, un ciocan rupt(eroare de calkul:lol:) am adus un ciocan mai mare si au sarit singure, undeva la ora 7 jumate dvl-ul avea fuzete "noi" si nu mai avea nici o problema sau pus aditionale: o bara de torsiune de 19 si cateva bucsi de la ygs care erau relativ noi:-p las pozele sa vorbeasca de la sine:P |
nu vrei niste tiranti modificati? ce fata are tovarasu meu bolidu:lol: aripa si usa sunt indoite?
broscoiule asta e al 2 ciocan care il rupi in bucuresti:evil: |
sa ai grija cu lonjeronu ala :P
|
Quote:
@ayg... momentan sunt lefter, ramane sa vb, nu pot sa ma pronuntz acum... am alte prioritati momentan:D cum ar fi mutatul de motor:D sper saptamana viitoare sa il am pus:D |
Quote:
|
AYG am fata in reparatii deocamdata.....:D
YGS rezolvam noi si prioritatea cealalta! |
Cum stau rotile fatza acum?ca si ale mele stau un pic inclinate / \
|
parca e mai inalta acum :-W...facem un barbut?:D
da zarurilea alea jos de la oglinda |
rotile fata stau cum trebuie acu, nu mai stau spre exterior.va urma si coborarea ei.....
nu stiu ce ii place la zarurile alea ca si eu i-am zis sa le de-a jos.sunt moartea lui zarurile. |
a fost mare barbugiu la viata lui:))
sunt asa ca amintire alea:p |
Quote:
dupa ce imi pun motorul o voi lasa drastic la pamant ca acum zici ca merg cu o capra... daca avea cui de tractare puteam inchiria masia pe post de tractor fermierilor:punch: @wsn_asf cum a zis si bolid, rotile stau ok acum, cel putin asa se vedea aseara, o sa mai le studiez eu azi pe lumina dar aseara totul era ok |
iti da impresia ca e sudat de aia...:)) nu ai auzit-o pe aia cu porumb facut in bitum :D da chestia aia ingreuneaza masina cu cel putin 50 kg daca a dat pe toata burta masini.Mai bine ia o galeata de vaselina asta dupa ce dai cu parafina sau cu ce vrei u sa dai :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning