![]() |
Re: Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia - Masina mea de suflet!
Am stat si am citit fiecare postulet de pe threadul asta pt ca mi-a placut masina inca de la inceput. Masina arata foarte bine, si se si aude foarte frumos. Sunetul nu este deranjant pt tine la drum intins ? Aveam o lista de intrebari in cap, dar pe parcurs le-am uitat si imi aduc aminte doar inca una : ai faza lunga si pe oglinda din farul original si pe lupe?
Si o chestie care mie personal nu imi place : masina e Ford, pe pozitii puteai sa lasi doar cele din farul original, nu Angel Eyesul de la lupe, pt ca nu e BMW. :) E parerea mea personala, sa nu te superi. Am eu o boala pe chestiile care imita alte marci de masini. Si ca sa vezi ca nu mint, nici eu nu mi-am legat Angelurile de la lupe ;) Toate cele bune. |
Salut !
Merci frumos de aprecieri !! Sunetul chiar nu e deranjat la drum lung. Atata timp cat nu este in sarcina si mentin o viteza constanta sau accelerez usor sunteul este insesizabil. Deocamdata faza lunga e cea din lupa + Halogenul H1 din farul original. Vreau cat de repede sa gasesc o solutie ca la flash sa nu se aprinda halogenul, ci numai lupa. Inca ma gandesc cum.. Referitor la angel chiar nu am de ce sa ma supar. Fiecare om are dreptul la o opinie fie ea pro sau contra. Chestia e ca nici eu nu as fi vrut angel eyes, dar am facut eu niste modificari la becurile de pozitie (aveam eu o nebunie cu strobo) si mi-e cam sila sa revin. Mi-a fost mult mai usor sa conectez angeleyes-ul. + la bmw sunt 2 angel eu avand doar 1 --> deci nu seman cu bmw :) Toate cele bune si tie ! |
Nu schimba faza lunga doar pe lupa ! :)) Eu te-am intrebat pt ca mi se pare mai misto ca ti-a ramas si pe halogen, si pe lupa. Ai vizibilitate mai buna + o lumina mai puternica si la flashuri ;)
|
Felicitari pentru masina, este foarte misto.
Am si eu un Mondeo , o sa ii fac un topic sa o prezint. Vreau sa imi pun xenon, nu am lupa, vreau sa stiu daca ai simtit diferenta intre lumina fara lupa si cea cu lupa. montajul este foarte greu, trebuie desfacut farul, asta este motivul pentru care nu as vrea sa pun lupe. am gasit in Bucuresti la 530 lei, cu tot cu balasturi de 35W, ultraslim, montajul-250lei. Ai avut ceva probleme cu farurile de cand le-ai dezlipit si relipit? ma refer la aburire |
https://www.youtube.com/watch?v=iIvfjJbHVwE
https://www.youtube.com/watch?v=5BAB2aD9TAw Diferenta este ca de la cer la pamant..pot sa zic si eu pentru prima oara dupa mult timp ca vad fara probleme noaptea :) Montajul eu l-am facut la serban_pc (tot de la el am luat si lupele) si am fost foarte multumit. Farurile nu se aburesc ...n-am avut probleme de nici un fel. Poti sa alegi balasturi normale. sunt acelasi cu cele ultra-slim numai dimensiunea difera + ca sunt mai ieftine. Succes ! |
Merci pentru info. Foarte misto se vede la tine. Am vorbit deja cu serban, ma costa 250 manopera, 520 kitul de 35W si o sa merg miercuri la el. Mi-a spus ca le si regleaza cum trebuie si ca nu o sa am nicio problema cu farul dupa aceea. Abia astept sa le pun.
Quote:
citez: @tezzy Merci de aprecieri ! Farurile sunt originale, numai ca am montat lupe in interior (cea mai proasta investitie pe care am facut-o la masina pentru ca NU vad nimic :| - deci nu recomand ! ) pana la urma, care e treaba cu ele? vezi ca sunt la fel ca aici si pe clubford |
Salut !
Acolo vorbeam despre vechiul set de lupe pe care l-am achizitionat de la o firma mai mult sau mai putin fantoma. Lupele montate la serban le am de 2 saptamani (verifica data postului citat de tine) Pe topicul de pe clubford am prezentat problema mai amanuntit (am impresia ca ma intrebase cineva de lupele pe care le aveam atunci). Intr-adevar eram foarte nemultumit de lupele pe care le aveam atunci (la modul ca nu vedeam absolut NIMIC). Si dupa mult Research pe net, am apelat la serban sa ma ajute. Cand am desfacut sticla la far sa scot lupele vechi am constatat ca era complet ARSA si se decojea atat pe exterior cat si pe interior . Intr-adevar aici nu am mentionat problemele pe care le aveam si nici faptul ca mi-am schimbat lupele. Cred ca eram prea entuziasmat ca in sfarsit vad si eu pe unde merg. In fine..sper ca am reusit sa te lamuresc. P.S. : vezi ca mai e un topic facut de mine la Troubleshooting referitor la lupele vechi. Paste fericit ! |
Araa foarte bine masina, am vazuto acum cateva saptamani in oras :x
|
Arata foarte bine! sa ai grija de ea in continuare si la cat mai putina accidente... daca se poate deloc :P
|
ai fost cumva de paste pe la brasov sau prin imprejurimi? am vazut o masina ca a ta dar in viteza in trecere si nu stiu sigur daca erai tu.
|
Quote:
|
dap...eu eram :)
Am fost prin zona aceea...Salutari si tie ! P.S. eram zgomotos ? :)) intreb pentru ca am avut un furtun spart de la EGR la Intercooler si pierdeam presiune.. |
Quote:
|
mi-am pus si eu kit xenon cu lupe la serban. sunt super tari, masina arata mult mai bine din fata, zici ca e ST. acum astept sa se faca seara sa le testez putin pe intuneric. montajul ca la carte, perfect. multumesc mult de recomandare.
|
cu mare placere ! Sa le stapanesti sanatos !
De cat ai pus becurile ? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning