![]() |
Re: Machetele mele - dex.
Pentru poze, folosesti si o sursa de lumina suplimentara si daca da, poti sa imi dai niste detalii? Si ce folosesti pt background? Merci
|
Am 2 veioze cu bec cu lumina rece (nu stiu exact puterea becurilor, dar se gasesc la magazinele specializate foto) si in paralel cu ele cateodata folosesc si blitz-ul aparatului.
Fundalul e din carton cumparat de la magazinele de papetarie-birotica pentru arhitectura. Sunt ieftine si au diverse culori si dimensiuni (de la A4 la A0). |
one of the best colection i ever seen!!!congrats man!!!!!daca vrei ai putea sa-ti faci rost de o diorama gen showroom si juri ca e muzeu auto!!!!
|
18 Attachment(s)
MERCEDES-BENZ 190E 2.3-16V NURBURGRING ANNIVERSARY 1984 WINNER #11 AUTOart, scara 1:18.
|
IMPRESIONANT!!! Cred ca am zis tot
|
16 Attachment(s)
Porsche Carrera GT, AUTOart, scara 1:18.
|
SUPERBA ! M-a lasat salivand pe tastatura :D sa o stapanesti sanatos !!!!! Mai vreau !!! :D Ai gusturi :>
|
foarte tari machetele in special mercedesul vechi
|
Cu mica eroare a portbagajului mochetat, tot varianta aceasta mi se para mai frumoasa. Interiorul este mult mai ok decat pe negru.
|
Superb...detalii cat cuprinde, iar negrul o prinde de minune. Poate interiorul merita o alta culoare (negru da mai bine, sau rosu ar fi fost frumos), dar nici asa nu este urat;)
Frumos, mai prezinta-ne superbitati:D |
10 Attachment(s)
Mercedes Benz 300 SLR (W196S) Mille Miglia Sieger
CMC, 1:18. |
Ai inceput anul bine... cu un CMC:D Imi place mult, fa te rog niste poze si la motor, care e superb;)
|
11 Attachment(s)
si cateva poze cu motorul ;)
|
chiar daca talonul respecta realitatea, tot urat arata... oricum congrats... arata-ne 300SL-u Minichamps!!
|
4 Attachment(s)
si varianta moderna (tot de la CMC)...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning