![]() |
Re: B~15~FOF
si benzina din rezervor :))))
|
Multumesc pt aprecieri.
da , vorba lu Jokeru , c`am suge benzina...si recunoscator nu era cu mine filtru...nu simteam mai nimic. mult mai bine e fara catalizator...plecarile sunt mult mai nervoase. plus ca nu`mi mai da in nas cand schimbam treptele , acuma zvacneste direct , fara nici o retinere. v`am salutat |
de ce nu incerci acum sa pui filtru? dupa ce ai eliminat catalizatorul:D nu crezi ca ar face acum diferenta? intreb si eu....:-P
|
Ar merge acelasi model de jante albe dar cu 1-2" mai mare si cu niste gume cu talonul mai mic.
|
impecabila masinuta asta!mai ales tinuta de drum.....:D
|
3 Attachment(s)
nu , jantele vor ramane asa , la ce gropi sunt la noi...imi sunt f utile gumele astea .
eu nu ma duc la show cu ea. Ms Bolidele :) 2-3 poze de la regionala Mioveni |
bine loganistiilooorrrr :D arata zuper..pacat ca nu ne putem tine dupa ea.. la drum lung :D
|
hai ca te crede lumea =))
ANUNT : cine ma ajuta si pe mine cu grila de la bara fata de logan? am nevoie de acele zabrele. cei care si`au pus plasa, sau poate are cineva vreo bara rupta, lovita.. multumesc |
1 Attachment(s)
nuca de golf 5
|
vai, da ce se mananca seminte la tine in masina :D
|
ma mai apuca pofta si mai mananc din cand in cand.
|
Quote:
|
Quote:
|
e pt computerul de bord butonul ala...........
P.S. Cata jmecher siliconu ala,ms frumos!:D |
ynp_46 , pai aia nu au teava acolo ? sau ies mai ieftin asa ?
Rares , ti`a raspuns Bolidu la intrebare. vezi ca gasesti silicon la fel in targ vitan , sau micsorat sticlutele dar pretul a ramas acelasi , 10 ron. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning