Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Night Racers Club (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/106317-street-night-racers-club.html)

andreiSEA 26-07-09 20:35

Re: Street Night Racers Club

si ai filmulet cu liniutza lui lukyan?sau poze....

dragos1989 26-07-09 23:02

Din cate tin eu minte , singura liniutza de acolo a fost o liniutza desenata cu creta pe asfalt...altceva nu a fost nimic..

OpReA 26-07-09 23:21

da...mama ei de liniuta...iar mi-sa rupt lantul aseara....data viitoare pun pe foaia mijlocie
dragosh pune si tu cateva poze de vineri...si mai pun eu maine cateva eventual

rover_cabrio 26-07-09 23:26

SAL BAIETII !!! sunt baiatu cu ROVERU !

CINE MA AJUTA SA MONTEZ DISTANTIERE PE SPATE LA MASINA VREAU CEVA DE 20mm pe fiecare roata NUMAI PE SPATE ( in fata imi montez bara de rigidizare ) SUSPENSIE SPORT NARE ROST sa ii mai pun ! si da mult mai bine estetic ....decat practic ca oricum suspensia stim ca fute CU minim 20 % mai repede tot ce apartine pe acolo de ea !

OpReA 26-07-09 23:31

cu distantierele se rezolva...vorbim
la chestia cu bara de rigidizare...eventual iti poti lua suspensie ajustabila pe duritate...ca sa nu ai probleme ... dar nu prea vad ce probleme poti avea din cauza ei. inafara de faptul ca e mai joasa si nu o sa poti urca borduri,ca o sa atingi cu scutul sau cu altceva...nu vad ce probleme poti avea

rover_cabrio 27-07-09 22:43

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 2514711)
cu distantierele se rezolva...vorbim
la chestia cu bara de rigidizare...eventual iti poti lua suspensie ajustabila pe duritate...ca sa nu ai probleme ... dar nu prea vad ce probleme poti avea din cauza ei. inafara de faptul ca e mai joasa si nu o sa poti urca borduri,ca o sa atingi cu scutul sau cu altceva...nu vad ce probleme poti avea

asa am inteles de la mai multi miau dat de inteles ca STRIC cu timpu mai ale spe fata dasta vreau sa imi pun bara de rigidizare dar mai intai sa imi fac distantarea ROTI spate...si am intereseza cine se pricepe sa lucreze in fibra sa CLONEZ niste pleoape pt masina asta !

rover_cabrio 27-07-09 22:46

VINERI ACUMA ?? la ce ora se imcepe adunarea tot pe la 8 ?? cum facem cu ...parasolaru ? etc ? as vrea sa imi montez si eu daca e sa facem ceva frumos !! ???

OpReA 28-07-09 00:54

13 Attachment(s)
vineri de la 21:30...vorbim vineri despre tot
pana atunci...cateva poze de la tg jiu & drumu spre valcea(romaneasca aia ce a tinut loc sambata seara:D )

VL 77 SYD 28-07-09 02:10

https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...ml#post2517145

OpReA 28-07-09 02:24

mersi SYD
asteptam si filmarile:D

spgbuc 29-07-09 11:36

Frumos a fost la TgJiu pacat ca nu am putut ajunge:cry::cry::cry::cry:

DUB-R 29-07-09 11:58

Intr-adevar frumos baieti, chiar imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu :ashamed:

OpReA 29-07-09 16:30

4 Attachment(s)
eu v-am zis sa strangeti bani si sa veniti si voi...dar voi nu...batman batman:D
in continuare cateva poze de la Clioniada la care au fost prezenti si 2 baieti din SNR

DUB-R 29-07-09 16:54

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 2520690)
eu v-am zis sa strangeti bani si sa veniti si voi...dar voi nu...batman batman:D

strang bani ... ursii nu cresc in parcare, cel putin la mine nu :cry:

Lukyan 30-07-09 13:11

5 Attachment(s)
:) pai cand aveti pofta va primim cu cea mai mare placere.nu va trebuie cine stie ce bani sa ajungeti aici :lol:

si cateva poze de la mine :rolleyes2.ultima e cu aproape toata gasca din tg-jiu(lipsea loganul)

All times are GMT +2. The time now is 00:21.

- Copyright 2026 4Tuning