![]() |
Re: Street Night Racers Club
si ai filmulet cu liniutza lui lukyan?sau poze....
|
Din cate tin eu minte , singura liniutza de acolo a fost o liniutza desenata cu creta pe asfalt...altceva nu a fost nimic..
|
da...mama ei de liniuta...iar mi-sa rupt lantul aseara....data viitoare pun pe foaia mijlocie
dragosh pune si tu cateva poze de vineri...si mai pun eu maine cateva eventual |
SAL BAIETII !!! sunt baiatu cu ROVERU !
CINE MA AJUTA SA MONTEZ DISTANTIERE PE SPATE LA MASINA VREAU CEVA DE 20mm pe fiecare roata NUMAI PE SPATE ( in fata imi montez bara de rigidizare ) SUSPENSIE SPORT NARE ROST sa ii mai pun ! si da mult mai bine estetic ....decat practic ca oricum suspensia stim ca fute CU minim 20 % mai repede tot ce apartine pe acolo de ea ! |
cu distantierele se rezolva...vorbim
la chestia cu bara de rigidizare...eventual iti poti lua suspensie ajustabila pe duritate...ca sa nu ai probleme ... dar nu prea vad ce probleme poti avea din cauza ei. inafara de faptul ca e mai joasa si nu o sa poti urca borduri,ca o sa atingi cu scutul sau cu altceva...nu vad ce probleme poti avea |
Quote:
|
VINERI ACUMA ?? la ce ora se imcepe adunarea tot pe la 8 ?? cum facem cu ...parasolaru ? etc ? as vrea sa imi montez si eu daca e sa facem ceva frumos !! ???
|
13 Attachment(s)
vineri de la 21:30...vorbim vineri despre tot
pana atunci...cateva poze de la tg jiu & drumu spre valcea(romaneasca aia ce a tinut loc sambata seara:D ) |
|
mersi SYD
asteptam si filmarile:D |
Frumos a fost la TgJiu pacat ca nu am putut ajunge:cry::cry::cry::cry:
|
Intr-adevar frumos baieti, chiar imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu :ashamed:
|
4 Attachment(s)
eu v-am zis sa strangeti bani si sa veniti si voi...dar voi nu...batman batman:D
in continuare cateva poze de la Clioniada la care au fost prezenti si 2 baieti din SNR |
Quote:
|
5 Attachment(s)
:) pai cand aveti pofta va primim cu cea mai mare placere.nu va trebuie cine stie ce bani sa ajungeti aici :lol:
si cateva poze de la mine :rolleyes2.ultima e cu aproape toata gasca din tg-jiu(lipsea loganul) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning