![]() |
Re: Provocari
Quote:
n'ainte de paste ,sau in noaptea de inviere sa si ciocnim...... :lol: |
De fapt in noaptea de inviere n'ar fi rau ca toti politaii pazesc bisericile ;)
|
:) :) ai dreptate... vedeti voi cum facem imi dati un apel
|
Io stau de 6 ca n-am credit pe telefon si va anuntz ! :D
|
Quote:
|
Cred ca pana o sa-mi cumpar motorul ala DOHC 16V Cossworth... care vad ca-i foarte foarte greu de gasit si nimeni nu vinde asa ceva... cred ca-mi pun un filtru de aer sport , sa vad ce efect are... sunt curios de diferanta , pentru 600.000lei ... macar arata bine acolo :D
|
efectu e ca o sa itzi consumi segmentzii mai repede shi o sa ai impresia ca mere mai tare mashina(datorita sunetului)...tre sa mearga mai tare..nu ?:D
btw...eshti constiient ca pt motoru ala itzi trebe alt ambreaj...alta cutie...alte planetare(ala nu e 4x4 ???) alte suspensii...alta evacuare...alte frane...nu ? hai steaua...ce p*la mea ! :)))))))))) hai calsberg...ursus shi tuborg ! :))))) |
E constient ca-i trebuie o mashina intreaga pentru motoru' ala.
A... Da-i si benzina nu numai aer, ar avea sanse sa mearga mai bine. |
Cine se da cu mine???
|
Quote:
|
ba...da ce-i maine seara si unde?
|
Nu stiu daca ii ceva,noi cel putin nu miscam nimic pana dupa paste,a fost ceva vineri ,probabil de aia era vb dar nu a fost mare lucru,i-a dat Alin la un MG argintiu in rest nimic tare.
Te anunt yo cand iesim ;) |
pai iesiti sa fac cu fiecare:D
|
Azi m-am facut da cacao.....sper ca data urmatoare sa fie mai bine
|
taci bre ca nu te-ai facut de cacao...s-a rupt cablu la acceleratzie shi gata...
Il repari shi ai mashina...oricum incet incet cu monstruleltzu ala de sub capota...ca ushor de tot potzi sa il scapi de sub control... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning