![]() |
Re: Mercedes-Benz SL500 R230
Am vazut azi sl-ul sub arcul de triumf. Era la o sedinta foto cumva ?? Daca da asteptam pozele :D
|
3 Attachment(s)
Era pentru o filmare pentru emisiunea Promotor care o sa fie in data de 03 aprilie 2010.
si cateva poze, dar sunt calitate slaba. |
Multumim pentru informatii :D ... iti dai seama ca o sa fim toti cu ochii in televizor a 2-a zi de Paste.
Paste fericit va urez de pe acum !!! |
iti dau porschu si diferenta?
sau x5-u si imi dai tu diferenta? :dizzy::-) ft tare masina; nu realizez totusi cum poti circula cu ea asa joasa |
Circul zilnic cu ea... mai cu grija, dar merge. Nu e cea mai joasa masina a mea :)) e chiar acceptabil SLu.
L-as fi dat pentru un Porsche 996 doar. Mersi oricum pentru oferta. |
Foarte tare masina !!! :yikes::yikes::yikes:
Succes in continuare! PS: Criminal 5'aru ala :shock: de 7'ar nu mai zic :-P |
Am si eu o intrebare: Se poate circula cu talia aceea la cauciucuri? Adica se poate circula cat de cat, sau este necesara toata concentrarea astfel incat sa nu iei nici cea mai mica gropita? Ai avut vreodata probleme pana acum sa atingi vreo janta , sau vreo galma la vreun cauciuc?
Te intreb pentru ca in curand vreau sa trec si eu la o inaltime aproximativa(79.5 mm fata de 71,25 mm cat ai tu pe spate) iar acum merg pe 89.25 mm(255/35R18 ) si deja mi se pare foarte rigida masina si trebuie sa ocolesc si cea mai mica gropita din asfalt |
Se poate merge, nu sunt probleme, dar o sa ai mai des pene decat la un cauciuc cu talon pe 35. Depinde de tine, stilul de mers, nr de km pe care ii faci.
Avantajul ca arata foarte bine, dezavantajul.. stres mai mare :) |
Merge mai tare decat mine, pe un drum in cur de asfaltare(Vacaresti) si eu am Logan :))
|
lasa-mi numarul tau pe privat te rog
ca pe autovit nu mai ii anuntul vad mersi |
lasa-mi numarul tau pe privat te rog
ca pe autovit nu mai ii anuntul vad mersi |
Mercedes-Benz SL500 R230
|
Pai daca ar fi sa circul in Bucuresti dupa cum sunt drumurile.... mai bine as lua-o pe jos :)).
|
Mai ai masina sau ai dat`o ? :-)
|
S-a vandut masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning