Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero low-rider (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103187-espero-low-rider.html)

andi_cimpean 17-08-09 12:08

re: Espero low-rider

eu il locul tau daca intampinam beleaua cu rotile nu le-as fi schimbat asa:p...pentru ca orice diferenta de greutate la rotile motoare, conteaza...baga o roata de pe spate si pune-o p-aia mai mica pe spate.

mike-fullspeed 17-08-09 22:46

eu doar ti-am zis... daca nu te deranjeaza poti sa le tii si pe mijloc ;)

ing3r 17-08-09 23:02

La inceput m-a deranjat, acum nu imi mai bat capul .
Update:
Mi-am facut semnalizarile de la stopuri negre/fumurii, in seara asta. Din pacate , poze pe maine, ca in seara asta nu se vedea prea bine ca era intunecat.

banzay 18-08-09 07:39

Stai stai stai... "mi-am facut" ? Cine e ala care avea ieri vopsea neagra pe maini? :lol: Hai pune poze sa vad si eu cum stau, ca sunt tare curios, ieri nu se vedea nimic :)

ing3r 18-08-09 09:49

"Mii de multumiri domnului Banzay care s-a murdarit de negreala pe maini cand a vopsit semnalizarile !"
...e bine asa ? =)) Mi-am facut = la masina mea.
Deja pot sa anunt dinainte: orice modificare pe care o voi aduce masinii sa stiti ca e a lui Banzay! =))

banzay 18-08-09 10:37

=)) Hai ma ca glumeam :) Ce drq, noi cand muncim, muncim amandoi :d DU-TE AFARA SI PUNE POZEEE!!!

Si...ce e cu tine la ora asta? Nu dormi? :P

ing3r 18-08-09 11:01

Nu dorm, de pe la 10:30 sunt treaz. O sa ma duc afara sa fac poze, mai fac ceva pe la ea.Revin...

mike-fullspeed 18-08-09 22:32

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2565859)
Stai stai stai... "mi-am facut" ? Cine e ala care avea ieri vopsea neagra pe maini? :lol: Hai pune poze sa vad si eu cum stau, ca sunt tare curios, ieri nu se vedea nimic :)

=)) cum ai reusit sa te murdaresti pe maini de vopsea..??? le-ai facut cu pensula?? ;))

ing3r 19-08-09 01:04

7 Attachment(s)
"La misto!" :P. Au iesit ok semnalizarile, insa mai trebuie un pic insistat pe cea din dreapta. ma gandesc sa vopsesc si plasticul acela negru dintre triple, sa fie uniforma culoarea...Ce ziceti?
P.S.: poze cu vopsirea semnalizarilor si 2 cu ledurile rosii in bord si la aeroterma. In bord mai am unul de pus, cel de la apa/benzina. Oricum tre' sa demontez bordul sa reglez acele de la benzina si apa ca arata aiurea . Tot pe Banzay contez :))

Robert_MNW 19-08-09 09:13

Da cu benzina ai incercat sa dai sa cureti scrisurile alea de sub triple?

banzay 19-08-09 10:26

Parca incercasem noi... dar nu mai stiu daca benzina sau motorina :) Oricum a incercat si cu nitrodiluant si altele si deabia deabia se ia...

nt98adu 19-08-09 20:39

Orice vopsitorie ale unor elemente ce se pot detasa de pe caroserie, se fac separat. Era mai bine daca scotea-i frumos stopul, izola-i partea care trebuia si vopsea-i frumos semnalizarea fumurie. Parerea mea.;)

Le: Si ai lipit ziarele cu banda schoci?:weirdface

mike-fullspeed 19-08-09 21:46

si ce rezolva daca datea jos stopurile??? nu tot asa trebuiau izolate? si asa spray-ul ala nu face prea multe gaze incat sa puna in pericol restu masini...

Robert_MNW 19-08-09 22:54

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2570732)
si ce rezolva daca datea jos stopurile??? ..

Pai in primul rand era mult mai usor de manevrat/vopsit, se asigura o vopsire uniforma avand posibilitatea de a privii din mai multe unghiuri,plus ca nu se mai chinuia sa acopere jumatate din masina cu ziare, foarte proasta idee' vopseaua ataca ziarul sa zic asa si poate chiar sa treaca prin el sau risti sa ramana lipit:rolleyes2...cel mai bine este sa folositi hartie sau banda adeziva pentru vopsit:!::!::!:
PS: Vaporii de la spray se pot depune pe vopsea chiar daca nu se observa cu ochiul liber, dar daca vei da cu mana se va simtii garantat!
Scuze de off topic!
Masina arata bine dar scrisul ala cu gmclub arata urat pus acolo...de ce nu il muti?

ing3r 20-08-09 01:08

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2570921)
foarte proasta idee' vopseaua ataca ziarul sa zic asa si poate chiar sa treaca prin el sau risti sa ramana lipit.
Masina arata bine dar scrisul ala cu gmclub arata urat pus acolo...de ce nu il muti?

Nu ataca in nici un fel vopseaua, pt ca nu ajunge la ea. Si prin ziar nici gand sa treaca, m-am uitat indeaproape si nu are nici o treaba. Mai trebuie dat un pic la semnalizarea din dreapta, sa iasa la fel. In rest e ok.

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 2570560)
Orice vopsitorie ale unor elemente ce se pot detasa de pe caroserie, se fac separat. Era mai bine daca scotea-i frumos stopul, izola-i partea care trebuia si vopsea-i frumos semnalizarea fumurie. Parerea mea.;)

Le: Si ai lipit ziarele cu banda schoci?:weirdface

Nu vad care ar fi problema. Mai degraba dau cu sprayul direct pe tripla, cu ziare puse de jur-imprejur si apoi sa retusez un pic conturul cu putin diluant (daca e surplus de vopsea pe margini) ..decat sa stau sa demontez stopurile , izolez semnalizarile cu "ceva" , vopsesc, retusez cu diluant (oricum e necesar pt ca nu iese perfect) si apoi montez triplele. Practic fac aceeasi treaba, plus demontarea stopurilor. Din punctul meu de vedere nu e mare branza sa dai cu spray o tripla/semnalizare... Oricum se vad misto :P

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning