![]() |
re: Espero low-rider
eu il locul tau daca intampinam beleaua cu rotile nu le-as fi schimbat asa:p...pentru ca orice diferenta de greutate la rotile motoare, conteaza...baga o roata de pe spate si pune-o p-aia mai mica pe spate.
|
eu doar ti-am zis... daca nu te deranjeaza poti sa le tii si pe mijloc ;)
|
La inceput m-a deranjat, acum nu imi mai bat capul .
Update: Mi-am facut semnalizarile de la stopuri negre/fumurii, in seara asta. Din pacate , poze pe maine, ca in seara asta nu se vedea prea bine ca era intunecat. |
Stai stai stai... "mi-am facut" ? Cine e ala care avea ieri vopsea neagra pe maini? :lol: Hai pune poze sa vad si eu cum stau, ca sunt tare curios, ieri nu se vedea nimic :)
|
"Mii de multumiri domnului Banzay care s-a murdarit de negreala pe maini cand a vopsit semnalizarile !"
...e bine asa ? =)) Mi-am facut = la masina mea. Deja pot sa anunt dinainte: orice modificare pe care o voi aduce masinii sa stiti ca e a lui Banzay! =)) |
=)) Hai ma ca glumeam :) Ce drq, noi cand muncim, muncim amandoi :d DU-TE AFARA SI PUNE POZEEE!!!
Si...ce e cu tine la ora asta? Nu dormi? :P |
Nu dorm, de pe la 10:30 sunt treaz. O sa ma duc afara sa fac poze, mai fac ceva pe la ea.Revin...
|
Quote:
=)) cum ai reusit sa te murdaresti pe maini de vopsea..??? le-ai facut cu pensula?? ;)) |
7 Attachment(s)
"La misto!" :P. Au iesit ok semnalizarile, insa mai trebuie un pic insistat pe cea din dreapta. ma gandesc sa vopsesc si plasticul acela negru dintre triple, sa fie uniforma culoarea...Ce ziceti?
P.S.: poze cu vopsirea semnalizarilor si 2 cu ledurile rosii in bord si la aeroterma. In bord mai am unul de pus, cel de la apa/benzina. Oricum tre' sa demontez bordul sa reglez acele de la benzina si apa ca arata aiurea . Tot pe Banzay contez :)) |
Da cu benzina ai incercat sa dai sa cureti scrisurile alea de sub triple?
|
Parca incercasem noi... dar nu mai stiu daca benzina sau motorina :) Oricum a incercat si cu nitrodiluant si altele si deabia deabia se ia...
|
Orice vopsitorie ale unor elemente ce se pot detasa de pe caroserie, se fac separat. Era mai bine daca scotea-i frumos stopul, izola-i partea care trebuia si vopsea-i frumos semnalizarea fumurie. Parerea mea.;)
Le: Si ai lipit ziarele cu banda schoci?:weirdface |
si ce rezolva daca datea jos stopurile??? nu tot asa trebuiau izolate? si asa spray-ul ala nu face prea multe gaze incat sa puna in pericol restu masini...
|
Quote:
PS: Vaporii de la spray se pot depune pe vopsea chiar daca nu se observa cu ochiul liber, dar daca vei da cu mana se va simtii garantat! Scuze de off topic! Masina arata bine dar scrisul ala cu gmclub arata urat pus acolo...de ce nu il muti? |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning