![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
la multi ani x-team racing club constanta , felicitari pentru realizarile de pana acum si pentru momentele grele depasite cu bine . felicitari inca odata si astept si eu invitatia daca se lasa cu petrecerea de implinirea anisorilor .
|
petrecerea betivilor:))
|
ba labarilor ... salutari din THAILANDA
|
Quote:
|
si asa bygule zici ca esti ultumit de tine huh???? :))) o sfecla ceva???
|
ai plecat p... omleta la bourbon nu mai am cu cine....
|
cand vor mai fi intruniri ale membrilor X-team constanta. CT-64-STV
|
pai intruniri sunt mai tot timpul,imposibil sa nu vezi 2-3 membrii adunati la o barfa ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ANUNT X-TEAM
Datorita unor intamplari recente , pe care unii le stiu iar pt altii preferam sa nu le dezvaluim , urmatorii NU mai sunt membrii X-Team Racing Club Constanta la cererea presedintelui X-Team si a unor membri fondatori datorita discutiilor , problemelor , divergentelor si altele . Membri exclusi sunt : ZZZ , ZLA ( hellman ) si ZNA ( iulia ). Andu a preferat sa fac clar si pt viitor ca regulile impuse de club la inscriere trebuie respectate , mai ales cea a respectului reciproc fata de membrii clubului sau a altor cluburi. Imi pare rau pt acesti membri dar asta este situatia , dar nu au fost niste intamplari placute. Conducerea X-Team Racing Club Constanta. |
tot se afla ady...mai bine zici tu ce au facut
|
Ce dracu au facut ma si astia...
|
nu are rost ca discutiile sa aiba loc pe forum ;).A fost luata o decizie de catre conducere fie ca ne convine fie ca nu trebuie respectata ;).O zi buna!
|
As dori ca reprezentantul Clubului da dea add la : katana.piatraneamt , pentru a tine legatura cu noi asupra evenimentelor , intrunirilor si celorlalte lucruri care tin de lumea masinilor.
ps. La adaugarea id'ului, as dori sa spuna ce club reprezinta. Multumesc , cu stima , VaLeX fondator KATANA TEAM |
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning