![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
..am copiat o bucata du asta a ta ...le aveam in calc. de cand ti-a facut fratimiu tie ...eu unu as vrea sa fac la tot x teamu ceva la fel ...;)
|
exist5a o semnatura
https://img64.imageshack.us/img64/8425/24qs.gif |
asta e facuta de mine :)
|
..pai ar fi calumea sa o punetzi toti ......
|
se pare k 555 apartine de acum de x - team ;)
|
:))) voi atzi zis si speram sa mai vina lume
|
:) Nu "apartine" de acum ci de Marti ...13.06.2006. :) . Si "apartine" este putin cam mult spus. Masina este tot a proprietarului.;)
|
marti ... 13 ... nu suna prea bine :rolleyes2
|
heheh 13dar e o zi norocoasa
|
Peter am scos alea de ceva vreme asa e am luat o baraq noua pe care o vopsesc in curand dar spre bucuria mea am intai d intampinat alte pb sa repar ce mi se distruge in fata portii adica geam spate boxe lipsa bara sparta stopuri sparte aripa spate zgariata. de unde? cum nu stiti? sincer nici eu. Sper ca in viitorul apropiat sa fac o surpriza frumoasa constantei cu ceva frumos (pt o dacie) sa ma ajute dumnezeu sa nu mai am parte d incidentte dastea ca pana acu
|
bravo bravo la mai mare
|
..incearca sa itzi faci un garaj ..sau fa loc si pentru ea in curte ca poate ai sa te rezesti ca nu o mai ai deloc ...si tio gaseste politia prin vreun santz....chiar nu ai u un loc acolo de garaj?
|
Urmeaza sami fac si intrarea in curte ca asa nu mai tine, dar asteptam ca poate face tata asta adica banii sai tin pentru masina dar asta e o fac si pe asta. Deocamdata trebuie asigurare itp casco ca doar e jumatatea anului si ca d obicei la inceput si/sau la sfarsit dai cu banii in toate partile.
X-TEAM ce mai ziceti mai baieti ca e cam liniste in ultimu timp mai traiti? |
Sper sa-mi onorati invitatia dragi X-Team. IN special tu Andule... ca tu dai tonu la baietii tai.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning