![]() |
Re: Club VW Golf
frumusele toate golfuriel
|
Quote:
|
l-a vandut si a luat bmw
un adevaraat FAN |
Quote:
apropo nush care a implantat postul ala acolo ca ii de vrun an...priveste data.....!!!! |
piry nu mai dezgropa posturi te rog :).Postul ala lui aldoadabass e din 27-12-06 !
Ps daca vrei sa imi rsp, te rog la chat ;) toate cele bune, NightRider |
caut ornament golf2
salut.Am inceput sa ma ocup putin de Judy a mea-Golf 2 din 91, si v as ruga sa mi spuneti daca aveti in +,sau unde gasesc Ornament plastic aripa stanga spate.Nu am gasit la nici un centru de desmembrari si am incercat vreo 10 locuri.va multumesc pt orice info.
|
Banuiesc ca te referi la arcada de peste aripa. Daca da, in principiu ai doua variante: poti lua din diverse magazine de piese auto (costa cam 400.000) sau de la autoworld originala (costa 1.7 mil). Problema la cele ne-originale e ca sunt mai "mici" decat cea originala si nu urca asa sus pe aripa, deci s-ar putea sa-ti arate urat daca celelalte 3 ornamente sunt originale. Daca te multumesti si cu unul original, dar zgariat, pe care eventual sa-l reconditionezi, ti-l dau eu pe gratis.
|
salut. sunt nou pe forum. imi poate spune cineva dc versrsiunea de glof 5 cu motor de 1.6l si 102 cp are pedala de acceleratie heel-toe?
|
ca ii trendy? :lol: :lol: :lol:
|
asta cu limbajul lui intreba DACA are nu DE CE are.....dc inseamna de ce si d c inseamna daca....sau invers? stii-va dumnezo cu lumea voastra de carton cu fiere de calcat in buzunar
|
eh eu am vw polo nam golf
|
5 Attachment(s)
golfuletzul meu....my pride and glory...
|
salut tuturor . Sunt posesor de un golf 2 ... an fabricatie 1991 ... motor 1.6 ... culoare gri sobolan ... si nush ce sa mai zic despre el ... e primul post pe forumul asta ... totusi ideea e k vreau sa mil aranjez ... am nevoie de sfaturi si indrumari .. sunt incepator in dastea dar invat rpd .. 10x ...
|
hmm .. se pare k s`a kam sparg clubu asta de golfuletze de aicea ... aiurea kiar aveam sperantze
|
salutare, am si eu o rugaminte, daca se poate sa imi dati si mie schema electrica de la un golf 3
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning