![]() |
Re: Dacia 1310
Quote:
|
Am auzit ca niste huligani ti-au ridicat azi stergatoarele in Mall Baneasa:lol: probabil va ai parcat stramb si ca aveai masina oribil de jegoasa:lol: ce vandali dreacu:lol: nu mai exista respect pentru masini vechi:lol: eu zic sa faci o ancheta sa vezi cine a facut acest gest inuman:lol:
|
Hmmm....de aia am gasit urme de sos de usturoi pe ele.....trebuia sa ramai acolo domnu`, sa ma ajuti la impins, bateria cedand acestei lumi pline de dusmanie si plecand in loc cu odihna si verdeata....
|
Quote:
|
Cum era de asteptat....si cum vad ca nu prea se aduce vorba de asa ceva....am nevoie de tinichigerie
Care cum stiti prin Bucuresti un tinichigiu/vopsitor? |
Faustino,arata ce roti o sa aiba "batrana";)
Bafta |
Domnul Gabi de la Constanta....un OM de nota 20+....
Le las sa fie gata, si pe urma....:lol: Multumesc inca o data |
daca tot ai ramas fara stergatoare,de ce nu ai "luat" si tu de la altcineva?Glumeam!!!
frumoasa masinuta...da foarte bn asa "lipita".... |
Nene radule..depinde cati banuti ai...ca de facut se face...si ce fel de tinichigiu vrei..argon autogen, cand ai timp sa-mi dai un bazz pe messenger sa iti zic despre tinichigiu.
PS: cand auzim si noi o "simfonia trompetelor"..asezate la un unghi special de 360 de grade impartit la 4, ca sa nu zic direct:)) |
Ingrijita. Jante? Carb?
|
Are de toate...si jante si carburatoare...:lol:
Si in foarte scurt timp, si o tinichigerie noua nouta, sa ii schimbam si ei hainele, ca ii ajung 27 de ani:-) |
Quote:
|
Masina sta in curte cu super balon si un simplu corp pe ea......
Rotile si toate celelalte sunt puse bine.....la banca;) |
Quote:
|
Multumesc....:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning