![]() |
Pe drum drept sigur sta langa el....iar in curbe are sanse mari datorita 4x4.....
Insa M3 CSL este ceva mai scump.......si mai usor.... |
:lol: :lol: pai gasete un m3 csl si vedem cat de bine sta csl langa rs4 :lol: s4 ii cu totul altceva modelul nou ii de kakat numi place, modelul vechi ii mult mai rapid decat cel nou...
|
:D
Dez'ule in articolo despre care am spus e46'le bate din toate pct de vedere s4 chiar si in curbe si pe uscat si pe ud . Testul a fost facut in anglia !
|
Dez'ule in articolo despre care am spus e46'le bate din toate pct de vedere s4 chiar si in curbe si pe uscat si pe ud . Testul a fost facut in anglia ! Cat despre CSL si RS4 ! Eu zic ca CSL este usor avantajat datorita aerodinamici ! Totusi nu este un break !
|
multi devantajeaza masina asta pt ca este un break dar iti spun eu ca nui chiar asa :lol: un m3 346 bate rs4 de serie fara nici o problema iar csl este la fel de tare ca si un rs4 adica 100 in 4,9 sec iar 200 nu mai stiu exact cam 17,2 iar rs4 de serie tot acolo ii 4,9 sec 100 si 200 in 17 sec :lol: eu anm avut pana acuma nici o problema cu m3 egal ca era normal sau csl
|
Pai da mah dar al tau numai e de mult de serie ! :D :D :D !
|
:lol: :lol: da asa este... :lol: deci un m3 csl cred ca este mai tare decat un rs4 pe pista inca nu sau testat asteptam sa iasa rs4 cel nou probabil peste 2 ani din pacate...sunt curos va avea cel putin 450 cp :lol: :lol:
|
ce-mi place la RS este ca nu arata ce poate cand il vezi in trafic ..... Daca vezi de ex. pe strada un Audi d-asta break (RS) ... si in acelasi timp mai vezi si un Porsche sau un BMW M .... Audi nici nu prea il bagi in seama. Iti zici \"Ete nah ... doar un Audi !\".
Dar in realitate lucrurile stau cu totul altfel. |
:lol: :lol: bravo tata exact asa stau lucrurile... :lol: :lol: :lol:
|
da cata ... prima oara cand am auzit de RS a fost acum vreo 3-4 ani. Ma uitam pe discovery si au facut aia o prezentare .
Era un documentar despre pasionatii de viteza si despre ce masina sa-ti cumperi daca nu-ti permiti un porsche sau bmw sau mai stiu eu ce ... Si atunci am vazut io ce poate un RS ... Pacat ca pe la noi nu prea vezi asa ceva. Dracii astia ai nostrii cu bani si-au luat bmw-uri, prosche-uri ... Sper sa vad si eu unul ... (si nu la televizor sau pe net sau in reviste). |
3 Attachment(s)
poze ...
|
2 Attachment(s)
da cam asai pacat ca nu sunt si la noi rs dar sunt destule bmw pt asta.. :lol: uite niste poze ... :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: niste poze de la niste prieteni polonia :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
sportec rs4 din made in elvetia :lol:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu BMW M3 CSL. 8) 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning