![]() |
Re:
[quote=\"Hondarul\"]Nu-i corect ce faceti aici.
\"no are cu e frate, jos palaria si tot respectul. Dar alde Bytzu & co., toate aceste Rici Murdarici care nu se uita in ograda lor si arunca cu noroi in Insomnia nu au pic de respect si fair-play in ei. Nu este corect. Si mai josnic e ca a trebuit ca cineva \"bazat\" sa dea startul ca toti astia care au tacut malc pana acum s-au trezit ca au ceva de spus. \" hondare, tu lipseai de aici...frate..io mi-am exprimat pozitia mai demult, acum vad ca mai sunt unii care-s deacord cu mine; in ce ograda sa ma uit? am respect pt unii, pt altii nu; fair-play pt ce? startul a mai fost dat, crede-ma! vrei sa uit ca tre sa-mi iau masina, sa uit de capri, si sa vezi surprize surprize in vara?....astaca sa vezi ca au si altii cu ce? ca sa vezi si sa-ti dai seama de niste lucruri nu trebuie sa fii bazat, trebuie doar sa ai ochi si urechi si faptul ca era sa ti-o iei..care-i faza? (banuiesc ca e ceva normal, din moment ce nu te-a deranjat..sa stii ca unii chiar ti-s prieteni si ar fi sarit pt tine,un tel era de-ajuns..si sa vezi balci :D ) |
subscriu celor scrise de Hondarul
intra-devar....ono are cu ce si cum....si probabil ca are si ceva legat de cineva din insomnia....caci fum fara foc nu iese....dar asta este efectiv problema ONO vs INSOMNIA MEMBERS/MEMBER nu inteleg......va ascundeti cumva in spatele lui ono ? asta denota faptul ca ati ridicat glasul doar dupa ce a dat el tonul....ma repet...o avea nu o avea dreptate...e treaba lui si a Insomnia....voi restul....niste curci... iar pe final...Bytzule....tu cine esti frate ca nu te stiu? sunt in lumea asta de ceva vreme....poate sa-ti confirme florica sau micutzu...aproape de la inceputurile nebuniei...si sa mor al dreq daca stiu cine esti..sunt curios de unde atata baza pe tine in afirmatiile tale |
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=16529
Mane... puteam de mult sa-i dau si foc la masina, sau s-o iau cu totul, ca stiu unde este. Dar asta nu prea ma facea mai bun ca el, nu ??? :roll: Nu toti estem haorde de Colentina, mai suntem si pasnici, romantici :lol: Ca si in trafic: e mai usor sa arati muje si sa iesi cu bata de lemn la unul decat sa ridici mana zambind si sa pleci capul, lasandu-l sa treaca linistit. Eu unul crede-ma ca am ajuns sa realizez si sa vad ce e cu adevarat important in viata. Imi bag PWLA in ele de masini, de curse si de toata aceasta lume. Imi iau Matzi zilele astea si stau linistit. Numai figuri si bashini, numai ruperi in figuri... Unde pwla mea e fair-playul bre ??? Eu doar am vrut aici sa semnalez ceva ce nu este normal. Nimic mai mult. Cat despre prietenie... ce ti-am zis: la vorbe esti primul !!!! Dupa lupta, multi viteji se arata... Nu mai vb nici ce ai fi facut si nici ce o sa faci in vara. Vorbe, vorbe, vorbe... Adica 0 !!!!!!!!!!! Vorbeste atunci cand FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
hondare esti fantastic frate daca ar gandi macar 2% din userii de pe acest forum ca tine...mare treaba ar fi am fi avut toti de castigat dar asta e...
|
Re:
|
gata, hai ca mi s-a luat...
imi iau logan diesel |
Re:
Quote:
Da ... daca ai ceva de spus ... in legatura cu subiectul asta ... te rog fa-o ... nu este loc de ironii p'aci ... mai ales din partea TA ... tot timpul eu unu mi-am stiut lungul nasului ... nu imi dau seama de ce si altii nu o pot face! Iar cu exemplul ala ... inca astept... ca numai baiat finutZ vad ca nu eshti!!! zii daca ai ceva de zis ... nu te mai ascunde in spatele unor tertipuri ... si SIGUR NU E VORBA CA AI PROVOCAT TU VRE-UN INSOMNIAC!!!!! @hondare ... respect si tie om! |
Quote:
PS: si eu am plecat tot de la Dacie asa ca mai usor cu jignirile. |
Re:
si SIGUR NU E VORBA CA AI PROVOCAT TU VRE-UN INSOMNIAC!!!!!
pe cuvantul tau? de unde stii? ai capacitati parapsihologice? |
10 pagini ...
In loc de vorbim de tuning, ne certam. Super tare. In loc sa cream comunitatea, o distrugem. Felicitari. Hai sa va zic o poveste ... O data unu dintre membri din clubul X ... a facut ceva foarte prost lui membru din clubul Y ... Urmatora zii membru de la clubul Y a sunat pe cineva imporatant de la clubul X si au vorbit. Membru de la clubul Y a zis ca NU a pus asta pe 4tuning ca sa nu face de *** pentru TOT CLUBUL X, pentru ca nu are rost. Au vorbit la telefon, au lamurit problema si everyone was happy. Dar aici din cazua ca cineva a zis ceva si nu se ste cine si ce ... a fost judecata toata Insomnia ... Sunt total DE ACCORD cu Gratian si Hondarul. |
-Am realizat dealungul timpului ca forumul nu face decat rau. De multa vreme refuz sa mai scriu la subiecte scandaloase. Vad ca nu numai eu ma pot certa .......partea dramatica este ca de la un timp certurile sunt mult mai dese.
-Am renuntat la vorbe.......eu si cat-va prieteni ne rupem masinile seara de seara fara sa fim deranjati.....fara sa deranjam si va spun ceva......dorm mult mai bine decat dupa o partida de carta cu oricine. -Asa ca mai este inca uscat pe jos....nu-i pacat sa stati la butoane!!!! |
Re:
Quote:
Asa faceam si noi ... pana oameni au inceput sa da in noi cu pietre. Si in general ... Poate e o idee ca sa numai exista un forum de genu comunicate cluburi? Sau ca fiecare cearta INAINTE sa incepe, sa fie stersa? In Polonia exista un forum unde se discuta DOAR despre tuning (doar motor, tehnic) si curse. Atat. Fiecare club are un forum al lor si nu exista un loc unde se pot cearta :) Si daca cineva sa cearta despre un subiect, care este offtopic si nu are legatura cu tuning sau cursa ... imdediat topic este inchis si mutat la sectiuna offtopic. Acolo posturi sunt sterse la fiecare 30 de zile. |
Quote:
|
Draga Polifem, uite, ca sa-ti daram teoriile \"evolutioniste\" despre mine, plec capul si imi cer scuze daca/ca te-am jignit. Dar te rog sa te gandesti ce m-a determinat pe mine sa gandesc si sa vorbesc urat de tine.
Poate problema nu e la mine. Nu o sa invatati niciodata sa fiti toleranti. Asta e lucrul de care ducem lipsa...de toleranta. Eu inca mai sper.... |
Re:
Quote:
Sper sa ne vedem cat mai multi si la curse si la alte intalniri si sa bem cu totii un \"suc\" macar...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning