Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cannonball 11-04-11 06:52

Re: Comentarii lucrari!

Cu gagica n-ai nimerit-o de data asta , iar masina ma cam duce cu gandul la octavia rs.....oricum modificarile si bg'ul superbe ca de obicei ;)

Fear 11-04-11 09:17

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 4244757)
Honda de la challenge ... Honda KVD

cum a zis si cannnball fata e prea mica parerea mea:-? kitul e frumos..insa mi-ar fii placut mai mult sa nu umblii la forma farurilor.Oricum felicitari!
Daca nu deranjez as vrea si eu BG:D

CrazyMan 11-04-11 09:57

1 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi , de mult vroiam sa o includ pe Kat Von D intr-o lucrare ... Mie personal mi se pare ok dimensiunea ei , am asezat-o in fata masinii cu jumatate de metru iar tocurile de 15-20 pe care le are ... ma rog , fiecare cu fetisul lui :D . Dar mandria mea in aceaasta lucrare este conversia in coupe unde am "altoit" si spatele :D
Oricum , ma bucur daca va place ! :lol:

BG original :

CrazyMan 11-04-11 12:44

1 Attachment(s)
UP-DATE la honda : reflexii si mici detalii ... (daca se poate un moderator sa imi uneasca posturile , multumesc anticipat)

cannonball 11-04-11 21:10

Pe mine m-ati inteles gresit....nu am zis ca ai pus'o gresit ci ca e ea urata rau in postura aia:)))

Maris 12-04-11 15:10

2 Attachment(s)
Ce spuneti, merita un loc in Challenge-ul tematic?Ca sa nu mai fie aceeasi problema ca la battle-ul cu Honda.

al3xxxxx 12-04-11 15:23

Nu,nu merita.Mai exerseaza .

Fear 12-04-11 18:08

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 4248895)
Ce spuneti, merita un loc in Challenge-ul tematic?Ca sa nu mai fie aceeasi problema ca la battle-ul cu Honda.

incearca sa faci o lucrare cat mai reala
ai vrut sa colorezi o masina alba...fao intai grii si apui dai cu rosu pe deasupra si te joci la blending mode
mai ai multe de invatat.Parerea mea e ca te cam grabesti...am vazut si lucrarea de la challenge si sincer...nu te supara dar mi s-a parut cea mai slaba..
Considera asta un sfat nu o lua in nume de rau;)

Maris 12-04-11 18:29

Merci de sfat. Nu ma supar, nu am de ce, stiu ca am greseli. Caut doar niste sfaturi si pareri de la oameni cu mai multa experienta decat mine. Doar ca unii sunt foarte acizi cu astia mai noi si nici macar nu arata unde sunt greselile.

Fear 12-04-11 19:14

2 Attachment(s)
intai imi cer scz crazy ca fol BG de la tn dar chiar sunt in lipsa de BG-uri...daca stiti un site cu asa cv lasatimi si mie un link
va incant privirile cu un aston martin ...sper sa va placa:D:D:D

CrazyMan 12-04-11 22:06

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 4249553)
intai imi cer scz crazy ca fol BG de la tn dar chiar sunt in lipsa de BG-uri...daca stiti un site cu asa cv lasatimi si mie un link
va incant privirile cu un aston martin ...sper sa va placa:D:D:D

1. arata foarte bine;
2. nu ai pentru ce sa iti ceri scuze , e un bg gasit pe un motor de cautare;
3. eu ti-am dat bg-ul si anyway nu detin drepturi asupra lui;
4. vezi aici: http://www.***********/search/?q=360+forged

Pe www.*********** dai search la "360 forged" - au bg si jante de sta mata-n coada. (a se citi matza - as "pisica").

cs28katy 13-04-11 09:52

2 Attachment(s)
Ceva ceva si eu.

Fear 13-04-11 09:58

Quote:

Originally Posted by cs28katy (Post 4251083)
Ceva ceva si eu.

Mie imi plc:>

Lycan. 13-04-11 17:20

@cs28katy - o lucrare simpla ..acolo unde ai astupat numarul in bara ai linii zimtate, si se vede un pic in partea dreapta diferenta, si jantele ..cred ca ai pus aceeasi janta de pe fata pe spate..

Maris 13-04-11 19:37

2 Attachment(s)
O critica si pentru masina mea?

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning