![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Robi: frumos :D
R.Equinox: Poti fi mai explicit cu fitmentul? Jantele am observat si eu acum. Nu gaseam pe 17 aseara, nu le vedeam in lista :D |
4 Attachment(s)
Quote:
Trebuia si putin camber pe spate.. Cateva exemple... Attachment 2915220Attachment 2915221Attachment 2915222Attachment 2915223 |
Inteleg. La faza cu marimea, eram prea chior ca sa le mai vad si pe cele de 17 :D In legatura cu camber, nu prea sunt fan, de asta incerc sa pun roata cat mai dreapta, fara sa dau in camber pozitiv :D
|
3 Attachment(s)
In sfrarsit am facut si eu o placuta de inmatriculare realista :lol: am gasit font romanesc si am facut litere in relief , ce ziceti?
:-P |
Quote:
Vopseste etrieri in negru sau alb si 10x pentru masina!:lol: |
Ba da toata lumea are modelul asta de e34 numai eu nu il am,e privat cumva ? asa mi s-a zis pe vst
|
1 Attachment(s)
ce ziceti, e ok ? :rolleyes2
|
Mai joaca lumea SLRR :O
Ce s-a intamplat? A mai aparut vreun SLRR nou, un path nou, ceva? |
2 Attachment(s)
R.Equinox - Imi place ca unii mai vechi ca tine imi apreciaza munca, multumesc :-)
KrYpToN - Eu l-am gasit la rusi pe modzona, oricum nu te lua dupa cei de pe vstanced, ca 75 % din ei nu ti-ar da nici c***t. capa` - Arata super, foarte bun cadrul, dar cu putin edit in photoshop, adica umbra inegrita si cu soferul scos arata muuuuult mai bine. radu_cainamisir - Mai joaca lumea, mai joaca :lol::lol::lol: Ce se mai aude de Seat? Ca eu cu Oltcit-ul am ramas inca la "exportare" :lol: Care dintre cele doua arata mai bine? Cel cu grila cromata sau cel cu grila mata? |
3 Attachment(s)
Weeekend cu Golanul Clean :*
|
2 Attachment(s)
KrYpToN-Dami buzz pe mess si til dau eu..
capa`-E foarte ok Capa..Scoate soferu si e perfect..Imi place mult cadru! radu_cainamisir-Normal ca se joaca..vezi pe vstance sau gom ce o mai aparut..nu ma apuc acum de povestit:lol: robi_jam-Stai calm ca nu toti au stiut de la inceput..omu mereu o sa mai aibe de invatat pana la perfectiune.. In legatura cu E30-ul.. Ii sta bine cu narile negre si incearca sa faci camber pe spate si nu pe fata..ia incearca sa vezi cum arata;) _______________________ Un E39 pe "table"+un e36 in forma=Pure Love!:twisted: Attachment 2916366Attachment 2916367 |
Bravo baietii, imi place ce vad :D
Vreau si eu o reflexie, R.Equinox, crezi ca se poate sa mi-o dai pe a ta ? :oops: |
Quote:
Lasami un pm cu id-ul tau. |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Winter mode :oops: .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |